Ovo su dobitnici Trinaestojulske nagrade Reviewed by Momizat on . Književni istoričar, publicista Dragan B. Perović, prof. dr Božidar Šekularac i književnik Pavle Goranović dobitnici su Trinaestojuslke nagrade, saopšteno je iz Književni istoričar, publicista Dragan B. Perović, prof. dr Božidar Šekularac i književnik Pavle Goranović dobitnici su Trinaestojuslke nagrade, saopšteno je iz Rating: 0
You Are Here: Home » Društvo » Ovo su dobitnici Trinaestojulske nagrade

Ovo su dobitnici Trinaestojulske nagrade

Književni istoričar, publicista Dragan B. Perović, prof. dr Božidar Šekularac i književnik Pavle Goranović dobitnici su Trinaestojuslke nagrade, saopšteno je iz Ministarstva kulture.

Screenshot_20190619-160726_1

Ovu odluku donio je danas žiri za dodjelu Trinaestojulske nagrade u sastavu: predsjednik Rajko Todorović Todor, i članovi mr Miomir Vojinović, prof. dr Igor Lakić, dr Ranko Milović i mr Jadrnka Selhanović.

Dragan B. Perović, književni istoričar, publicisti, nagrađen je za autorski TV serijal “Crnogorci sentom po svijetu”, za ciklus emisija “Istjerivač mitova” i knjigu “Stefan Perović Cuca – orepak bića”.

Prof. dr Božidaru Šekularcu  kao nagradu za knjigu “Crna Gora u doba Crnojevića, a književnik Pavle Goranović za knjigu “Poezija”.

About The Author

Number of Entries : 1085

Leave a Comment

Scroll to top