Dnevnik ađutanture kralja gospodara Nikole I Reviewed by Momizat on . Distribucijom propagandnog materijala i isticanjem panoa na vidnim mjestima u gradu danas 13.05. u 11h počela je manifestacija „Neđelja Arhiva“. U okviru ove ma Distribucijom propagandnog materijala i isticanjem panoa na vidnim mjestima u gradu danas 13.05. u 11h počela je manifestacija „Neđelja Arhiva“. U okviru ove ma Rating: 0
You Are Here: Home » Kultura » Dnevnik ađutanture kralja gospodara Nikole I

Dnevnik ađutanture kralja gospodara Nikole I

Distribucijom propagandnog materijala i isticanjem panoa na vidnim mjestima u gradu danas 13.05. u 11h počela je manifestacija „Neđelja Arhiva“.

U okviru ove manifestacije, u srijedu, 15. maja u foajeu Nikšićkog pozorišta u 20h, biće održana promocija knjige „Dnevnik ađutanture kralja gospodara Nikole I“ koju su priredili Tatjana Jović i Aleksandar Berkuljan. Na promociji će govoriti priređivači Tatjana Jović i Aleksandar Berkuljan, kao i direktor Državnog arhiva Crne Gore Saša Tomanović. Organizator ovog događaja je Državni arhiv Crne Gore – Arhivski odsjek Nikšić, a u okviru Nikšićke kulturne scene 2019.

 

dnevnik ađutanture kralja gospodara nikole I_1

Ulaz je slobodan.

Od ponedjeljka 13 pa do petka 17. maja, do kada traje ova manifestacija, predviđeno je više programskih aktivnosti, a svim posjetiocima koji bi da saznaju nešto više o Arhivu i arhivskoj građi, na raspolaganju će biti osoblje Arhivskog odsjeka Nikšić, zajedno sa načelnicom Violetom Krivokapić.

 

About The Author

Number of Entries : 1069

Leave a Comment

Scroll to top