PREMIJER MARKOVIĆ ČESTITAO NIKAČU SVJETSKO ZLATO Reviewed by Momizat on . Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime Predragu Nikaču i njegovom treneru Zdravku Vukoviću osvajanja zlatne medalje na Svjetskom Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime Predragu Nikaču i njegovom treneru Zdravku Vukoviću osvajanja zlatne medalje na Svjetskom Rating: 0
You Are Here: Home » Društvo » PREMIJER MARKOVIĆ ČESTITAO NIKAČU SVJETSKO ZLATO

PREMIJER MARKOVIĆ ČESTITAO NIKAČU SVJETSKO ZLATO

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime Predragu Nikaču i njegovom treneru Zdravku Vukoviću osvajanja zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu za šahiste.

1555335242-MARKOVIC-OBRADA

„Zlatna medalja na prestižnoj smotri drevne igre razlog je za ponos, jer ste pored vanrednog rezultata svojim primjerom pokazali da Crna Gora ima ljude sposobne da je dostojno predstavljaju u svim oblastima. Tome poseban pečat daje činjenica da ste svoju zemlju predstavili u disciplini slabovidih takmičara, potvrđujući da Crna Gora afirmiše pregalaštvo i istrajnost svakog sportiste, a posebno pozdravlja rezultate onih koji snagom duha savladavaju i najteže prepreke“, navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

Premijer Marković izražava uvjerenje da će Vlada i Ministarstvo sporta i mladih posebno vrednovati i nagraditi ovaj rezultat, saopšteno je iz Vlade.

 

About The Author

Number of Entries : 1085

Leave a Comment

Scroll to top