Preminuo Novo Stanišić Reviewed by Momizat on . Preminuo je Novo Radojev Stanišić, istaknuti prosvjetni i društveno-politički radnik - dugogodišnji direktor gimnazije Stojan Cerović i poslanik u Skupštini Crn Preminuo je Novo Radojev Stanišić, istaknuti prosvjetni i društveno-politički radnik - dugogodišnji direktor gimnazije Stojan Cerović i poslanik u Skupštini Crn Rating: 0
You Are Here: Home » Društvo » Preminuo Novo Stanišić

Preminuo Novo Stanišić

Preminuo je Novo Radojev Stanišić, istaknuti prosvjetni i društveno-politički radnik – dugogodišnji direktor gimnazije Stojan Cerović i poslanik u Skupštini Crne Gore.

1548699805-in-memoriam

Stanišić je rođen 1936. godine u Gornjem Polju, osnovnu školu i gimnaziju završio je u Nikšiću. Akademske studije je završio na filosofskom fakuletu u Beogradu-odsjek Istorije, 1960. godine. Po završenim studijama radni angažman započinje u Osnovnoj školi „Ivan Vušović“ na Vidrovanu. Nakon Vidrovana i odslužene vojne službe na kratko predaje na Velimlju dok u Gimnaziji „Stojan Cerović“ direktor postaje 1978. godine.

Bio je dugogodišnji direktor Gimnazije gdje je i okončao svoj radni vijek 2002. godine. Novo Stanišić je obavljao i funkciju poslanika u Skupštini Crne Gore u dva mandata.

Izvor: rtnk

About The Author

Number of Entries : 1085

Leave a Comment

Scroll to top