BEDEM fest sinonim za energiju i bunt! Reviewed by Momizat on . Tvrđava ponovo puna do poslednjeg mjesta BEOGRADSKI SINDIKAT svim srcem, za naš grad i naše ljude! Nipplepeople poziva i na završnicu Bedem festa. Foto izvor: B Tvrđava ponovo puna do poslednjeg mjesta BEOGRADSKI SINDIKAT svim srcem, za naš grad i naše ljude! Nipplepeople poziva i na završnicu Bedem festa. Foto izvor: B Rating: 0
You Are Here: Home » Muzika » BEDEM fest sinonim za energiju i bunt!

BEDEM fest sinonim za energiju i bunt!

Tvrđava ponovo puna do poslednjeg mjesta

BEOGRADSKI SINDIKAT svim srcem, za naš grad i naše ljude!
Nipplepeople poziva i na završnicu Bedem festa.

Foto izvor: Bedem fest

IMG_20180805_103127
Drugo veče BEDEM festa sinonim za energiju i bunt! Organizatori festivala poručuju da je ih raduje to što je tvrđava bila do poslednjeg mjesta puna i da su imali tu čast da svojim sugrađanima poklone onu muziku koju su dugo čekali da čuju.

Pobjednik partnerskog Bunt rok festivala Sergio Lounge, otvorio je drugo festivalsko veče dok je publika večeras imala priliku da premijerno čuje novitete nikšićkog benda OFF DUTY. Ovaj bend uveliko je na domaćem terenu i za prethodnih devet godina imao je priliku više puta da nastupi na tvrđavi.

„Već godinama se uvijek rado odazovemo pozivu Bedem festa, kojeg se sjećamo kada je počinjao kao jedna interesanta ideja a koji je danas porastao na jedan festival velikih razmjera i postao ikona grada Nikšića.“ – kažu iz OFF DUTY-a. Za ovogodišnji koncept festivala kažu da je na pravom mjestu u pravo vrijeme i da je njime Bedem fest identifikovao i ukazao na vrijednosti koje treba više njegovati a nekako promiču i prolaze nezapaženo.

Uz velike ovacije publike na binu se nešto iza 22 sata popeo i Beogradski sindikat. Nikšićku publiku pozdravili su pjesmom „Za sve moje ljude“. Dvije bakljade, publika koja je svaku riječ pjevala u glas sa Beogradskim sindikatom i energija koja se riječima ne može opisati, obilježila je drugo festivalsko veče. Očigledno je da je publika u Nikšiću, posle šest godina, bila željna muzike koju jedinstveni BS stvara i izvodi, jer su neumorno pjevali svaku riječ i jednoglasno ih pozivali na bis.

Pred izlazak na binu, Beogradski sindikat je poručio:

„Publika večeras može da očekuje dobar koncert. Pre par godina smo bili u Nikšiću, atmosfera je bila sjajna, ove godine na tvrđavi,a zbog intimnosti prostora i blizine publike, očekujemo još bolju atmosferu. Publika će moći da čuje i stare i nove pesme, izabrali smo pesme koje su dobre za koncertne nastupe, tako da očekujemo jaku energiju koja neće splasnuti od početka do kraja nastupa.“
Tako je i bilo. Energije nije nedostajalo dok su se ređali hitovi Za sve moje ljude, Dan za pobedu, Svim srcem, Neuništivi, Pravo kroz vetar, Sistem te laže i mnogi drugi.

IMG_20180805_103146

Maskirani sastav „Nipplepeople“ prenio je publiku u neku novu dimenziju elektro pop muzike. Ovaj sastav široj javnosti poznat je po mega popularnom singlu „Sutra“ a karakteriše ih i naglašena tajanstvenost za koju kažu da je njihov način da „u moru žutila na muzičkoj sceni stave svoju muziku u prvi plan“. Posvećenost publici je zaista nešto što je ovaj dvojac stavio u fokus pa su tokom nastupa silazili do publike, palili baklje i ujedno pozvali sve da i sjutra posjete festival.

Zatvaranje festivala, pripalo je mađarskom sastavu Belau, koji je na binu izašao oko dva sata iza ponoći.

IMG_20180805_103213

Završno veče festivala okupiće KI, Zoricu Kondžu, Kaliopi, Obojeni program, bend Repetitor kao i DJ IRON-a.

About The Author

Number of Entries : 1069

Leave a Comment

Scroll to top