Akcija u susret Međunarodnom danu djece Reviewed by Momizat on . U susret  1. Junu Međunarodnom danu djeteta, kolektiv firme Ataco d.o.o u saradnji sa svojim najvećim partnerom Atlantic grupom i u saradnji sa NVO Nacionalni o U susret  1. Junu Međunarodnom danu djeteta, kolektiv firme Ataco d.o.o u saradnji sa svojim najvećim partnerom Atlantic grupom i u saradnji sa NVO Nacionalni o Rating: 0
You Are Here: Home » Društvo » Akcija u susret Međunarodnom danu djece

Akcija u susret Međunarodnom danu djece

U susret  1. Junu Međunarodnom danu djeteta, kolektiv firme Ataco d.o.o u saradnji sa svojim najvećim partnerom Atlantic grupom i u saradnji sa NVO Nacionalni osmijeh Crne Gore, poklonio je određenu količinu proizvoda iz svog asortimana Domu za nezbrinutu djecu u Bijeloj.

9c160ad48e0a800fad86baa22cc33a0e

„Ovo je samo jedna u nizu humanitarnih akcija koju kolektiv firme Ataco sprovodi, kao i jedna u nizu akcija koje su predviđene u sklopu marketing plana za ovu godinu“, saopšteno nam je  iz ove kompanije.

Posebno ih čini srećnim što su ciljna grupa ove akcije upravo djeca.

„Danas smo imali priliku kako da se zabavimo sa mališanima i uživamo u njihovom društvu, tako i da oni uživaju u grickanju Štarkovih proizvoda, Ispijajući Cedevitine napitke, a već sjutra prijatno će doručkovati Argetine paštete“, saopštili su predstavnici firme koji su danas posjetili ovu ustanovu.

Na pohvale vezane za akciju, predstavnici firme objašnjavaju da nastoje, kako uspješno poslovati na tržištu, tako biti i dio tima koje čine sve društveno odgovorne firme u našoj  državi. Nadaju se da su njihovim skromnim doprinosom uljepšali dan mališanima iz Doma, sa kojima će uskoro imati opet srdačan susret.
Kolektiv firme Ataco svoj djeci čestita dan koji je posvećen borbi za njihova prava, borbi za mogućnosti da svako dijete, bez obzira na različitosti, ispuni svoje potencijale, jer oni to zaslužuju.

About The Author

Number of Entries : 963

Leave a Comment

Scroll to top