OSD NIKŠIĆ IZABRAO NOVO RUKOVODSTVO Reviewed by Momizat on . Omladina Socijaldemokrata u Nikšiću održala je 04. aprila 2018. godine II izbornu Konvenciju na kojoj je za predsjednika mladih SD-a u ovom gradu izabran Risto Omladina Socijaldemokrata u Nikšiću održala je 04. aprila 2018. godine II izbornu Konvenciju na kojoj je za predsjednika mladih SD-a u ovom gradu izabran Risto Rating: 0
You Are Here: Home » Društvo » OSD NIKŠIĆ IZABRAO NOVO RUKOVODSTVO

OSD NIKŠIĆ IZABRAO NOVO RUKOVODSTVO

Omladina Socijaldemokrata u Nikšiću održala je 04. aprila 2018. godine II izbornu Konvenciju na kojoj je za predsjednika mladih SD-a u ovom gradu izabran Risto Kovačević. Funkciju potpredsjednika u ovom mandatu obavljaće Božica Vujović, Dragiša Mušikić i Boris Živković.

OSD Niksic

Uz čestitke novoizabranima, predsjednik Omladine SDCG Emil Đokić poželio je novom rukovodstvu puno sreće u radu, istakavši da mladima SD-a u Nikšiću pristupa sve veći broj mladih što je najbolji garant da je budućnost Socijaldemokrata u Nikšiću sigurna i svijetla.

Potpredsjednik Omladine SDCG, Nikola Zirojević kazao je da ne sumnja u tim koji će predvoditi mlade nikšićke Socijaldemokrate, te da je izvjesno da će nova energija koja se već sada osjeća doprinijeti još boljim rezultatima.

Uz riječi zahvalnosti, novoizabrani predsjednik Risto Kovačević, istakao je da je na njemu i njegovim saradnicima velika odgovornost, ali da će zajednička saradnja, trud i zalaganje biti najbolji put ka postizanju svih budućih uspjeha.

„Pripremamo brojne aktivnosti, očekuje nas ozbiljan rad, ali ćemo isto tako istrajno i na prepoznatljiv način raditi u najboljem interesu mladih ljudi i širiti socijaldemokratsku ideju’’ – poručio je Kovačević.

About The Author

Number of Entries : 980

Leave a Comment

Scroll to top