Nastavak dominacije Petra Kasoma Reviewed by Momizat on . Na takmičenju u skijanju, koje je održano na Žabljaku proteklog vikenda, a koje se bodovalo za Kup Crne Gore, naš mladi sugrađanin Petar Kasom nastavio je višeg Na takmičenju u skijanju, koje je održano na Žabljaku proteklog vikenda, a koje se bodovalo za Kup Crne Gore, naš mladi sugrađanin Petar Kasom nastavio je višeg Rating: 0
You Are Here: Home » Slajdovi » Nastavak dominacije Petra Kasoma

Nastavak dominacije Petra Kasoma

Na takmičenju u skijanju, koje je održano na Žabljaku proteklog vikenda, a koje se bodovalo za Kup Crne Gore, naš mladi sugrađanin Petar Kasom nastavio je višegodišnju dominaciju u slalomu i veleslalomu.

received_190314851699350

Ovog puta, naš šampion osvojio je četiri medalje, tri zlatne i jednu srebrnu u konkurenciji starijih cicibana. Najsjajnija odličja pripala su mu u disciplini slalom, a po jednu zlatnu i srebrnu osvojio je u veleslalomu i potvrdio da mu tehničke discipline izuzetno odgovaraju.

Dvije trke na Žabljaku održao je nikšićki klub „Javorak“, a dvije Ski klub „Podgorica“. Trke su kako je potvrđeno našoj redakciji protekle u najboljem redu, po lijepom zimskom danu, a prema riječima Petra Kasoma i njegovog stručnog štaba, staza je bila veoma izvanredno pripremljena.

Petar je inače rođen 2006. godine i učenik je VI razreda osnovne škole, odličan je đak, uspješno usklađuje školske aktivnosti i naporne treninge.

About The Author

Number of Entries : 921

Leave a Comment

Scroll to top