Automobilizam se vraća u Nikšić Reviewed by Momizat on . Obavještenje povodom predstojeće brdske auto trke Mogul Glava Zete Bogetići 2017. U nedjelju 23. jula 2017. godine, na kultnoj crnogorskoj trkačkoj stazi na dio Obavještenje povodom predstojeće brdske auto trke Mogul Glava Zete Bogetići 2017. U nedjelju 23. jula 2017. godine, na kultnoj crnogorskoj trkačkoj stazi na dio Rating: 0
You Are Here: Home » Slajdovi » Automobilizam se vraća u Nikšić

Automobilizam se vraća u Nikšić

Obavještenje povodom predstojeće brdske auto trke Mogul Glava Zete Bogetići 2017.

IMG_0281

U nedjelju 23. jula 2017. godine, na kultnoj crnogorskoj trkačkoj stazi na dionici puta Glava Zete – Bogetići, biće održana brdska auto trka koja se boduje za Prvenstvo Auto moto sportskih klubova – AMSK Crne Gore. Organizator takmičenja je nikšićki Motorsport Magazin, koji je nakon pet godina od svoje posljednje organizacije uspio da vrati u Nikšić jedno ovakvo takmičenje i najbolje crnogorske automobiliste. Podsjećamo da je i godine 2012.  Motorsport Magazin bio organizator ove trke koja se tada bodovala za Šampionat centralno-evropske zone (CEZ), na kojoj su nastupili automobilisti iz brojnih evropskih država.

Prijave za trku i tehnički pregled obaviće se u subotu 22. jula, kada će biti vožen i zvanični trening.  Staza se pred trku zatvara u nedjelju u 10h, a trka počinje u 12h. Staza je duga 7 km.

Prema riječima organizatora, saobraćaj će prema Manastiru Ostrog će se odvijati u pauzama sa sistim vremenskim intervalom.

About The Author

Number of Entries : 836

Leave a Comment

Scroll to top