Ford Mondeo potrošaču iz Podgorice Reviewed by Momizat on . Elektroprivreda Crne Gore je tokom 2016. godine organizovala tri ciklusa nagradne igre «Neka vas vozi dobra energija». U trećem ciklusu, NEKA VAS VOZI DOBRA ENE Elektroprivreda Crne Gore je tokom 2016. godine organizovala tri ciklusa nagradne igre «Neka vas vozi dobra energija». U trećem ciklusu, NEKA VAS VOZI DOBRA ENE Rating: 0
You Are Here: Home » Slajdovi » Ford Mondeo potrošaču iz Podgorice

Ford Mondeo potrošaču iz Podgorice

Elektroprivreda Crne Gore je tokom 2016. godine organizovala tri ciklusa nagradne igre «Neka vas vozi dobra energija».

ford1

U trećem ciklusu, NEKA VAS VOZI DOBRA ENERGIJA 3, glavnu nagradu, automobil FORD MONDEO, dobila je Milica Vukićević iz Podgorice (pretplatni broj 19217654). Ključeve automobila dobitnici je uručio Vladimir Bojičić, izvršni rukovodilac FC Snabdijevanje. Treći ciklus nagradne igra bio je organizovan samo za članove ZLATNOG TIMA, a u bazi za izvlačenje dobitnika našlo se 100.874 potrošača iz kategorije domaćinstva koji su redovno, u kontinuitetu, izmirivali svoje obaveze po osnovu utrošene električne energije od decembra 2015. godine.

Milica Vukićević nije krila svoju sreću i zadovoljstvo: ’’Nisam očekivala ovu nagradu, čak ni izvlačenje nisam pratila. Ovo je baš vrijedan poklon i želim da se zahvalim Elektroprivredi Crne Gore. Kada su me nazvali da mi kažu da sam dobila automioil, nisam mogla da vjerujem, bila sam iznenađena, mada redovno plaćamo struju. Automobil ću pokloniti sinu, on ima četvoro djece, tako da će imat ko da ga vozi’’.

Prilikom uručenja ključeva, Vladimir Bojičić, izvršni rukovodilac FC Snabdijevanje, naglasio je:
‘’EPCG je tokom 2016 godine kroz organizaciju šest kola u 3 ciklusa nagradne igre, domaćinstvima u Crnoj Gori pružila mogućnost da redovnim izmirenjem svojih obaveza postanu dobitnici vrijednih nagrada. Dodijelili smo 4 automobila Ford Focus i 2 automobila Ford Mondeo, kao i mnoge druge vrijedne nagrade. I u budućem periodu ćemo nastaviti da nagrađujemo one potrošače koji redovno izmiruju svoje obaveze’’.

Pored automobila, koji su dodijeljeni potrošačima iz Cetinja, Ulcinja, Herceg Novog, Bara i Podgorice, dodijeljene su i druge vrijedne nagrade: putovanja u inostranstvo, zimovanja, mobilni telefoni, vaučeri za trgovinu u marketima i dr.

Broj domaćinstava koja redovno izmiruju svjoje obaveze na kraju januara iznosio je 169.711 ili 51 odsto ukupnog broja domaćinstava. Njima EPCG na računima obračunava 5 ili deset odsto popusta na svoj proizvod odnosno na aktivnu energiju.

About The Author

Number of Entries : 902

Comments (1)

  • Ugljesa Rakocevic

    Novina puna topline, kućne intime, pitka i draga uspomena na prošle i saveremene dogadjaje i ljude koji govore jedostavno istinito bez preuveličavanja. Nikšić je grad za pamćenje. Doživljaj neobičan. Susreti jednostavni. LJudi veoma otvoreni.Čovjekoljubivi ali i snažno istiniti. Takve su NOVINE NIKŠIĆKE. Gospodski, nema šta.

    Odgovori

Leave a Comment

Scroll to top