U ponedjeljak predstava „Prah“ Reviewed by Momizat on . U ponedjeljak, 26. septembra u Nikšićkom pozorištu u 20h, biće izvedena predstava „Prah“ nastala u koprodukciji Narodnog pozorišta iz Beograda i Šabačkog pozori U ponedjeljak, 26. septembra u Nikšićkom pozorištu u 20h, biće izvedena predstava „Prah“ nastala u koprodukciji Narodnog pozorišta iz Beograda i Šabačkog pozori Rating: 0
You Are Here: Home » Kultura » U ponedjeljak predstava „Prah“

U ponedjeljak predstava „Prah“

U ponedjeljak, 26. septembra u Nikšićkom pozorištu u 20h, biće izvedena predstava „Prah“ nastala u koprodukciji Narodnog pozorišta iz Beograda i Šabačkog pozorišta, po tekstu Đerđa Špira, a u režiji Veljka Mićunovića.

PLAKAT PRAH

Organizator ovog događaja je JU Nikšićko pozorište a u okviru Septembarskih dana i Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću.

Komad jednog od najznačajnijih savremenih mađarskih dramskih autora, napisan 2005. godine, bavi se tumačenjem odnosa bračnog para, srednjih godina, rastrzanog između materijalne i moralne krize.

Uloge tumače: Nataša Ninković (Žena) i Zoran Cvijanović (Muškarac). Veljko Mićunović je bio zadužen i za izbor muzike, scenograf je Ljubica Milanović, a kostimograf Marina Vukasović Medenica.

PLAKAT PRAH 2

Komad je sa mađarskog jezika preveo Radoslav Milenković.

Cijena ulaznice je 4 eura. Prodaja ulaznica vršiće se od 8-20h na biletarnici Nikšićkog pozorišta.

Informacije i rezervacije na tel: 040/213-566; 069/440-528

About The Author

Number of Entries : 1077

Leave a Comment

Scroll to top