About the author

Related Articles

3 Comments

  1. 1

    nikola

    Rajko , kao i sva njihova, casna i postena porodica GRGUREVIC su olicenje svoga grada NIKSICA.Kao njihov stari komsija uvijek cu im se rado sjecati.
    Nikola Grkovic

    Reply
  2. 2

    Mikeli

    Ово није емотивно сећање или надахнути омаж о брату, већ мали есеј о људима с образом и времену са душом. Познавао сам Рајка , друговао са Зораном , родио се у том отменом, данас непрепознатљивим и самоурушеним градом, упамтио многе оригинале непоновљиве мајсторе живота, зато ме ово сећање на Бата Раја и уздигло и потопило. Сетио сам се једног осврта Зорана Богавца, нашег почившег колеге, мог новинарског учитеља, у ком се пита куда иде свет и ми у њему. “ Рађаће се нова поколења , носиће иста имена и презимена, припадаће декларативно својим прецима али то више неће бити исти народ“.

    Reply
  3. 3

    Mikeli

    Ово није емотивно сећање или надахнути омаж о брату, већ мали есеј о људима с образом и времену са душом. Познавао сам Рајка , друговао са Зораном , родио се у том отменом, данас непрепознатљивим и самоурушеним граду, упамтио многе оригинале, непоновљиве мајсторе живота, зато ме ово сећање на Бата Раја и уздигло и потопило. Сетио сам се једног осврта Зорана Богавца, нашег почившег колеге, мог новинарског учитеља, у ком се пита куда иде свет и ми у њему. “ Рађаће се нова поколења , носиће иста имена и презимена, припадаће декларативно својим прецима али то више неће бити исти народ“.

    Reply

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *