Potpisivanje memoranduma o saradnji u okviru ReLOaD programa Reviewed by Momizat on . Potpisivanje memoranduma o saradnji između Organizacije slijepih za Nikšič, Šavnik i Plužine, JU Narodne biblioteke "Njegoš" - Nikšić i NVO Društvo prijatelja b Potpisivanje memoranduma o saradnji između Organizacije slijepih za Nikšič, Šavnik i Plužine, JU Narodne biblioteke "Njegoš" - Nikšić i NVO Društvo prijatelja b Rating: 0
You Are Here: Home » Kultura » Potpisivanje memoranduma o saradnji u okviru ReLOaD programa

Potpisivanje memoranduma o saradnji u okviru ReLOaD programa

Potpisivanje memoranduma o saradnji između Organizacije slijepih za Nikšič, Šavnik i Plužine, JU Narodne biblioteke „Njegoš“ – Nikšić i NVO Društvo prijatelja biblioteke „Njegoš“ – Nikšić  održaće se u petak, 16. 08. 2019. godine u 13:00 h u prostorijama upravne zgrade JU Narodna biblioteka „Njegoš“ – Nikšić. 
Memorandum o saradnji predstavlja nastavak aktivnosti koje se realizuju u okviru projekta „Čitam, dakle postojim“ 

Ovaj događaj/aktivnost dio je projekta „Čitam, dakle postojim“, koji se sprovodi u opštini Nikšić, a podržan je u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD).

2695687-thumb

 

ReLOaD program finansira Evropska unija, a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj(UNDP). U Crnoj Gori, ReLOaD program sprovodi se u partnerstvu sa opštinama Nikšić, Pljevlja, Podgorica Tivat i Kotor.

About The Author

Number of Entries : 1077

Leave a Comment

Scroll to top