GARDAŠEVIĆ, MARUŠIĆ I ĐUROVIĆ OD NAREDNE SEZONE PRVOTIMCI JADRANA CARINE Reviewed by Momizat on . Vaterpolista Jadrana, Martin Gardašević, mlađi brat prvotimca Jadrana i reprezentativca Crne Gore Filipa Gardaševića, nastupiće naredne sezone za prvi tim našeg Vaterpolista Jadrana, Martin Gardašević, mlađi brat prvotimca Jadrana i reprezentativca Crne Gore Filipa Gardaševića, nastupiće naredne sezone za prvi tim našeg Rating: 0
You Are Here: Home » Slajdovi » GARDAŠEVIĆ, MARUŠIĆ I ĐUROVIĆ OD NAREDNE SEZONE PRVOTIMCI JADRANA CARINE

GARDAŠEVIĆ, MARUŠIĆ I ĐUROVIĆ OD NAREDNE SEZONE PRVOTIMCI JADRANA CARINE

Vaterpolista Jadrana, Martin Gardašević, mlađi brat prvotimca Jadrana i reprezentativca Crne Gore Filipa Gardaševića, nastupiće naredne sezone za prvi tim našeg najtrofejnijeg vaterpolo kluba. Martin Gardašević bio je član  juniorske vaterpolo reprezentacije koja je 2017. godine osvojila titulu prvaka Evrope na Malti.
FB_IMG_1560520119315
Vaterpolisti Jadrana Carine Luka Murišić, Martin Gardašević i Darko Đurović, rođeni 2000. godine koji su ponikli na bazenu najtrofejnijeg crnogorskog vaterpolo kluba, potpisali su prve trogodišnje ugovore za Jadran Carine.
Uprava kluba je ocijenila da pomenuti Jadranaši treniranjem, kvalitetom i prikazanim rezultatima zavrijeđuju da budu na spisku prvotimaca.
Direktor PVK Jadran Carina, Miloš Mračević, kazao je da shodno Pravilniku o registraciji i pravu nastupa vaterpolista, u okviru Vatrepolo Plivačkog  Saveza Crne Gore, za ovu takmičarsku sezonu tri mlada igrača Jadrana su potpisali prve trogodišnje ugovore sa matičnim klubom.
“Nastavljamo praksu ulaska mladih vaterpolista iz Jadranovog pogona u prvu vaterpolo ekipu. Pomenuti igrači su i tokom prethodne sezone bili uključeni u radu prve vaterpolo ekipe. Čak su neki od njih imali i nastupe u okvriu utakmica Rregionale vaterpolo lige, domaćeg Kupa i Prvenstva ”, pojasnio je Mračević.
Pravilnik Saveza nalaže da se u godini u kojoj igrači navršavaju 19 godina potpisuju ugovori, tako da će Murišić, Gardašević i Đurović u naredne tri takmičarske sezone biti Jadranovi prvotimci.
“Sa ovim se potvrđuje da je želja i vizija kluba, da u prvoj vaterpolo ekipi bude što više igrača iz našeg vaterpolo pogona. Tako da je ulazak pomenuta tri igrača, na tri godine, u prvu ekipu zaista velika stvar”, istakao je Mračević.
Izvor: pvkjadran.com

About The Author

Number of Entries : 1077

Leave a Comment

Scroll to top