Željko Rutović učestvovaće na godišnjoj OEBS konferenciji za medije Reviewed by Momizat on . Na poziv predstavnika OEBS-a za slobodu medija Harlem Desira generalni direktor Direktorata za medije Željko Rutović učestvovaće na godišnjoj OEBS konferenciji Na poziv predstavnika OEBS-a za slobodu medija Harlem Desira generalni direktor Direktorata za medije Željko Rutović učestvovaće na godišnjoj OEBS konferenciji Rating: 0
You Are Here: Home » Društvo » Željko Rutović učestvovaće na godišnjoj OEBS konferenciji za medije

Željko Rutović učestvovaće na godišnjoj OEBS konferenciji za medije

Na poziv predstavnika OEBS-a za slobodu medija Harlem Desira generalni direktor Direktorata za medije Željko Rutović učestvovaće na godišnjoj OEBS konferenciji za medije u Jugoistočnoj Evropi, koja će se 18. i 19. juna održati u Sarajevu.

Željko-Rutović

Tom prilikom direktor Rutović će govoriti na panelu ,,Pravni okvir i izazovi – na koji način implementirati međunarodne standarde?“, čiji su panelisti i međunarodna ekspertkinja za slobodu medija Sandra Bašić Hrvatin, Joan Barata Mir profesor na Pravnom fakultetu Univerziteta u Stanfordu, Jelena Surčulija Milojević sa Fakultet političkih nauka Univerziteta u Beogradu, Elina Kokona direktorica Odjeljenje za poštovanje nacionalnog okvira pri kabinetu premijera Republike Albanije, Zrinjka Peruško profesorica na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu i Ana Malceva pravna savjetnica Ministarstva informacionog društva i administracije Sjeverne Makedonije.

Na konferenciji će se govoriti o najboljim praksama u kontekstu razvoja sloboda u regionu Jugoistočne Evrope sa posebnim fokusom na regulatorni okvir za slobodu medija, razvoj i održivost medija, bezbjednost novinara, održiva rješenja za javne servise i reformu zakona o kleveti.

About The Author

Number of Entries : 1077

Leave a Comment

Scroll to top