Ambasadorka Bugarske posjetila Novine Nikšića Reviewed by Momizat on . Danas je u posjeti redakciji Novina Nikšića bila Ambasadorka Bugarske u Crnoj Gori NjE Meglena Plugčijeva Aleksandrova. Posjeta je upriličena u prostorijama Nov Danas je u posjeti redakciji Novina Nikšića bila Ambasadorka Bugarske u Crnoj Gori NjE Meglena Plugčijeva Aleksandrova. Posjeta je upriličena u prostorijama Nov Rating: 0
You Are Here: Home » Društvo » Ambasadorka Bugarske posjetila Novine Nikšića

Ambasadorka Bugarske posjetila Novine Nikšića

Danas je u posjeti redakciji Novina Nikšića bila Ambasadorka Bugarske u Crnoj Gori NjE Meglena Plugčijeva Aleksandrova. Posjeta je upriličena u prostorijama Novina Nikšića, a Ambasadorku su dočekali Vladimir Šestović, direktor i glavni urednik Novina Nikšića, istoričar Dragan B. Perović, član programskog savjeta i Željko Šestović, suosnivač lista.

Posjeta Ambasadorke Bugarske Novinama Niksica (4)

Cilj posjete je bio unaprjeđenje i proširenje kulturno-istorijske promocije Bugarske države i naroda u Crnoj Gori, kao i nastavak saradnje po pitanju feljtona koji se objavljuje u Novinama Nikšića o crnogorsko-bugarskim kulturnim vezama kroz istoriju.

Posjeta Ambasadorke Bugarske Novinama Niksica (1)

Ovom prilikom Njena ekselencija izrazila je veliko zadovoljsto prisustvom u našem gradu i redakciji Novina Nikšića, te izrazila želju i volju za poboljšanjem saradnje u polju kulture i viševjekovnih prijateljskih odnosa naših država.

Ambasadorka je posebno iznenađena ljepotom grada Nikšića i njegovom okolinom. Ona je posjetila i neke od znamenitih kulturno-istorijskih spomenika grada.

Ovo je prva posjeta NjE Meglene Plugčijeve Aleksandrove našem gradu.

 

Posjeta Ambasadorke Bugarske Novinama Niksica (3)

About The Author

Number of Entries : 1067

Leave a Comment

Scroll to top