PRVI IZVOĐAČI DESETOG BEDEM FESTA… Reviewed by Momizat on . OBJAVA PRVIH IZVOĐAČA DESETOG JUBILARNOG BEDEM FESTA “Kucnuo je čas! Sa nestrpljenjem smo iščekivali ovaj trenutak!” navode iz organizacije Bedem festa. “Uvjere OBJAVA PRVIH IZVOĐAČA DESETOG JUBILARNOG BEDEM FESTA “Kucnuo je čas! Sa nestrpljenjem smo iščekivali ovaj trenutak!” navode iz organizacije Bedem festa. “Uvjere Rating: 0
You Are Here: Home » Muzika » PRVI IZVOĐAČI DESETOG BEDEM FESTA…

PRVI IZVOĐAČI DESETOG BEDEM FESTA…

OBJAVA PRVIH IZVOĐAČA DESETOG JUBILARNOG BEDEM FESTA

02-madame-piano
“Kucnuo je čas! Sa nestrpljenjem smo iščekivali ovaj trenutak!” navode iz organizacije Bedem festa. “Uvjereni smo i Vi”, nastavljaju u jednom dahu. “A ovo je tek početak”.

“U susret desetom jubilarnom izdanju Bedem festa, zadovoljstvo je započeti sa objavom izvođača, jer su upravo oni ti koji po kojima smo uvijek bili jedinstveni i drugačiji, između ostalih stvari”,navodi Petar Šundić.

“Čast i privilegiju da otvori fascinantnu listu izvođača prepustili smo upravo njoj, nepravedno zaboravljenoj i zapostavljenoj Madam Piano”, ističe Petar. “Riječ je o izuzetnoj divi prepoznatljivog glasa koji izaziva divljenje i poštovanje, svojevrsnu mističnost i duhovnost”, nastavlja on. Prema njenim riječima “evo, razbijam flašu šampanjca o tvoj brod, nek zaplovi sa srećom”. “Biće to prava radost uživati u njenim notama i iznenađenjima koja nam priprema za Bedem fest”, ističu iz organizacije.

“Šta reći za sljedeće ime? Lik koji je napunio Dragstor i Tvornicu, neko ko izaziva veliko poštovanje sve većeg broja poštovalaca, zagovornik filosofije “manje je više”. Autentičan u svojoj formi izražaja, neko ko će nas sigurno povesti u svijet magije u ambijentu Starog Grada Bedema i drevnih zidina”. “To je Svemirko. Muzička galaksija i beskonačnost”, ističe Petar.

01-svemirko

“Pozivamo Vas da se upustite sa nama u avanturu zvanu Bedem fest. Biće to jedno nezaboravno putovanje za sve nas”. Srećno!, završava Šundić.

Deseti Bedem fest održaće se od 2-4 avgusta.

About The Author

Number of Entries : 1077

Leave a Comment

Scroll to top