Engeska savladala Crnu Goru rezultatom 5:1 Reviewed by Momizat on . Fudbalska reprezentacija Crne Gore u meču drugog kola kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo 2020., u Podgorici je poražena od selekcije Engleske 5:1. , Fudbalska reprezentacija Crne Gore u meču drugog kola kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo 2020., u Podgorici je poražena od selekcije Engleske 5:1. , Rating: 0
You Are Here: Home » Slajdovi » Engeska savladala Crnu Goru rezultatom 5:1

Engeska savladala Crnu Goru rezultatom 5:1

Fudbalska reprezentacija Crne Gore u meču drugog kola kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo 2020., u Podgorici je poražena od selekcije Engleske 5:1.

barkleyepa

,,Hrabri sokoli“ poveli su u 17. minutu golom Marka Vešovića, koji je prošao pored dva igrača gostiju, ušao u kazneni prostor, šutirao u suprotan ugao i pogodio za veliko slavlje.

Englezi su uzvratili golom Kina, koji je bio precizan nakon slobodnog udarca u 30. minutu. Radost engleskim navijačima donio je Barkli, koji je devet minuta kasnije zatresao mrežu Petkovića. Isti igrač postigao je gol u 59. minutu, nakon greške naše odbrane.

Asistencija Sterlinga, sjajno primanje lopte Kejna, a zatim i mirno zakucavanje u gol iz blizine donijeli su Engleskoj ogromnu prednost 4:1.

Konačan rezultat, 5:1, postavio je Sterling u 81. minutu.

Naredni meč Crna Gora igraće 7. juna u Podgorici, protiv selekcije Kosova.

About The Author

Number of Entries : 1078

Leave a Comment

Scroll to top