Crna Gora i Engleska – utakmica između starih prijatelja Reviewed by Momizat on . U video obraćanju na Ambasadinoj Facebook stranici, britanska ambasadorka i ministar sporta i mladih su govorili o vrijednostima sporta i crnogorsko – britanski U video obraćanju na Ambasadinoj Facebook stranici, britanska ambasadorka i ministar sporta i mladih su govorili o vrijednostima sporta i crnogorsko – britanski Rating: 0
You Are Here: Home » Slajdovi » Crna Gora i Engleska – utakmica između starih prijatelja

Crna Gora i Engleska – utakmica između starih prijatelja

U video obraćanju na Ambasadinoj Facebook stranici, britanska ambasadorka i ministar sporta i mladih su govorili o vrijednostima sporta i crnogorsko – britanskih odnosa.

Soccer - UEFA Euro 2012 - Qualifying - Group G - England v Montenegro - Wembley 

U susret fudbalskoj utakmici Crna Gora – Engleska zakazanoj za ponedeljak veče, britanska ambasadorka Alison Kemp i ministar sporta i mladih Nikola Janović osvrnuli su se na značaj sportskih vrijednosti kojima obje reprezentacije teže: prijateljstvo, poštovanje i izvrsnost.

 

Kako je ambasadorka Kemp istakla u ovom video obraćanju, naše dvije zemlje spaja duboko uzajamno poštovanje.

 

Takođe, ambasadorka je rekla da Crna Gora, iako geografski mala, često oduševi Ujedinjeno Kraljevstvo spektakularnim uspjesima svoje reprezentacije i individualnih sportista.

 

Ministar sporta i mladih Nikola Janović je ocijenio da je prijateljstvo koje spaja naše dvije zemlje ono koje spaja i naše dvije reprezentacije, te da tako vidi i nastupajuću utakmicu, kao onu između starih prijatelja.

 

Po njegovim riječima, želja za uspjehom je ono što svaku reprezentaciju motiviše i poželio uspjeh najboljoj reprezentaciji – crnogorskoj.

U nastavku pogledajte video prilog:

 

About The Author

Number of Entries : 1054

Leave a Comment

Scroll to top