Crna Gora u ritmu Evrope Reviewed by Momizat on . U srijedu, 13. februara u Koncertnoj sali Muzičke škole Dara Čokorilo“ Nikšić u 19h, biće održana audicija za učeščće na manifestaciji „Crna Gora u ritmu Evrope U srijedu, 13. februara u Koncertnoj sali Muzičke škole Dara Čokorilo“ Nikšić u 19h, biće održana audicija za učeščće na manifestaciji „Crna Gora u ritmu Evrope Rating: 0
You Are Here: Home » Muzika » Crna Gora u ritmu Evrope

Crna Gora u ritmu Evrope

U srijedu, 13. februara u Koncertnoj sali Muzičke škole Dara Čokorilo“ Nikšić u 19h, biće održana audicija za učeščće na manifestaciji „Crna Gora u ritmu Evrope”. Organizator događaja je Opština Nikšić, a događaj je segment februarskog repertoara Nikšićke kulturne scene 2019.

U-RITMU-EVROPE-770x472
„Crna Gora u ritmu Evrope” je muzički događaj,  koji okuplja djecu školskog uzrasta. Na audiciji će biti izabrani učesnici iz Nikšića,  koji će se u narednim mjesecima pripremati da predstave naš grad u finalu takmičenja, a čije je mjesto održavanja Tivat. Ovo će biti druga godina njihovog takmičenja u najprestižnijem dječijem muzičkom takmičenju u Crnoj Gori, koje se emituje na televiziji sa nacionalnom pokrivenošću.

About The Author

Number of Entries : 1069

Leave a Comment

Scroll to top