Zimska liga u automobilizmu se nastavlja na Lovćenu Reviewed by Momizat on . Nakon uspješno završene prve trke Zimske lige u automobilizmu (Montenegro Winter Cup) na Žabljaki, organizatori nijesu puno čekali. Snage su usmjerene na drugu Nakon uspješno završene prve trke Zimske lige u automobilizmu (Montenegro Winter Cup) na Žabljaki, organizatori nijesu puno čekali. Snage su usmjerene na drugu Rating: 0
You Are Here: Home » Slajdovi » Zimska liga u automobilizmu se nastavlja na Lovćenu

Zimska liga u automobilizmu se nastavlja na Lovćenu

Nakon uspješno završene prve trke Zimske lige u automobilizmu (Montenegro Winter Cup) na Žabljaki, organizatori nijesu puno čekali. Snage su usmjerene na drugu trku Kupa koja će ze 09. i 10. februara održati na kultnoj crnogorskoj stazi na Lovćenu, na dionici puta Međuvršje – Mauzolej dugoj 2,5km. Ovo će biti prvi put u istoriji automobilizma da se na Lovćenu održava takmičenje u zimskim uslovima.

MWC POSTER LOVCEN 2019

Nakon svega što smo vidjeli u Žabljaku, sljedećeg vikenda nas očekuje velika borba u svim kategorijama i klasama.

Nekoliko značajnih crnogorskih auto-moto klubova udružilo je snage, pa tako organizaciju ove manifestacije potpisuju AMSK Lovćen Cetinje, AMD Blažo Smiljanić Kotor i nikšićki Motorsport Magazin.

U nastavku objavljujemo zvaničnu satnicu manifestacije.

Image_536

About The Author

Number of Entries : 1069

Leave a Comment

Scroll to top