Veliko srce malom srcu Reviewed by Momizat on . Osjećaj kada izađete na scenu i vezete igru svim srcem, neuporediv je sa bilo kojim drugim zadovoljstvom. Za uzvrat dobijete dugotrajne aplauze, sreća se osjeća Osjećaj kada izađete na scenu i vezete igru svim srcem, neuporediv je sa bilo kojim drugim zadovoljstvom. Za uzvrat dobijete dugotrajne aplauze, sreća se osjeća Rating: 0
You Are Here: Home » Društvo » Veliko srce malom srcu

Veliko srce malom srcu

Osjećaj kada izađete na scenu i vezete igru svim srcem, neuporediv je sa bilo kojim drugim zadovoljstvom. Za uzvrat dobijete dugotrajne aplauze, sreća se osjeća svuda oko vas. Međutim, kada igrate da biste pomogli nekome, osjećanja su nemjerljiva u poređenju sa ostalim. Ponosni ste. Humani.

Image_3814

Ovo je priča o članovima Kulturno – umjetničkog društva “Vesna” iz Mojkovca, koji su u misiji za pomoć svojoj osmogodišnjoj sugradjanki Nikolini koja boluje od teškog obika tumora. Članovi KUD-a su mladi ljudi sa velikim srcem, koji bez razmišljanja pružaju svoje ruke drugima. Ovoga puta pomažu maloj Nikolini Baltić, kojoj su neophodna sredstva za liječenje u inostranstvu. Ovo nije prvi put da organizuju humanitarne koncerte, da pomažu drugima u borbi. Prepoznatljivi su ovi folkloraši po humanim djelima. Takođe, uvijek se odazivaju na pozive svojih prijatelja kada organizuju ovakve koncerte. “Nije važno kome, važno je da pomognete u borbi sa opakom bolešću!” – jednoglasni su članovi KUD-a “Vesna”.

Image_3825

U mojkovačkom Domu kulture “Nenad Rakočević” u petak, 08.02.2019. godine sa početkom u 19h, KUD “Vesna” organizuje humanitarni koncert “Veliko srce malom srcu” za Nikolinu. Sva sredstva prikupljena od prodaje ulaznica biće uplaćena na žiro račun namijenjen za pomoć Nikolini.

Zajedno možemo više! Za Nikolinino djetinjstvo.

About The Author

Number of Entries : 1085

Leave a Comment

Scroll to top