„Nikšić baštini najdužu tradiciju lokalnog novinarstva u CG“ Reviewed by Momizat on . Povodom Dana novinara, Društvo crnogorskih novinara je danas u Nacionalnoj biblioteci „Đurđe Crnojević“ na Cetinju uručilo novinarske nagrade najboljima. Ceremo Povodom Dana novinara, Društvo crnogorskih novinara je danas u Nacionalnoj biblioteci „Đurđe Crnojević“ na Cetinju uručilo novinarske nagrade najboljima. Ceremo Rating: 0
You Are Here: Home » Kultura » „Nikšić baštini najdužu tradiciju lokalnog novinarstva u CG“

„Nikšić baštini najdužu tradiciju lokalnog novinarstva u CG“

Povodom Dana novinara, Društvo crnogorskih novinara je danas u Nacionalnoj biblioteci „Đurđe Crnojević“ na Cetinju uručilo novinarske nagrade najboljima. Ceremoniji su prisustvovali Ministar kulture Aleksandar Bogdanović i direktor direktorata za medije Željko Rutović.

Našem gradu pripale su četiri nagrade: Draganu B. Peroviću nagrada za godišnju reportažu, Slavici Milović iz RTNK nagrada za doprinos razvoju novinarstva, Bojani Kostić iz RTV Nikšić nagrada za najboljeg mladog novinara i Novinama Nikšića priznanje za doprinos razvoju lokalne štampe.

IMG_20190123_182122

Printscreen: TVNK

Vladimir Šestović, glavni i odgovorni urednik Novina Nikšića izjavio je ovom prilikom za Televiziju Nikšić sljedeće: „Ovu nagradu doživljavam i kao nagradu Nikšiću, gradu koji baštini najdužu tradiciju lokalnog novinarstva u Crnoj Gori. Smatram da smo proteklih godina izvještavali profesionalno, poštujući najviše etičke norme i kodekse, što je ujedno i dužnost svih poslenika javne riječi. Posebno sam zadovoljan što smo uspjeli da očuvamo i poboljšamo našu početnu programsku orjentaoriju, a to je sjećanje i čuvanje tradicije„, zaključio je on.

IMG_20190123_182311

About The Author

Number of Entries : 1077

Leave a Comment

Scroll to top