Predsjednik Đukanović uručiće ovogodišnju nagradu Dialogos Reviewed by Momizat on . Ovogodišnji laureat nagrade DIALOGOS za najbolju knjigu u regionu iz oblasti teorije i kulture medija u 2017. godini, koja se uručuje pod generalnim pokrovitelj Ovogodišnji laureat nagrade DIALOGOS za najbolju knjigu u regionu iz oblasti teorije i kulture medija u 2017. godini, koja se uručuje pod generalnim pokrovitelj Rating: 0
You Are Here: Home » Kultura » Predsjednik Đukanović uručiće ovogodišnju nagradu Dialogos

Predsjednik Đukanović uručiće ovogodišnju nagradu Dialogos

Ovogodišnji laureat nagrade DIALOGOS za najbolju knjigu u regionu iz oblasti teorije i kulture medija u 2017. godini, koja se uručuje pod generalnim pokroviteljstvom Predsjednika Crne Gore, je prof. dr Nenad Vertovšek (Hrvatska) za knjigu „Noam Čomski i kritika suvremenih masmedija“.

iz-tiska-izasla-knjiga-doc-dr-sc-nenada-vertovseka-noam-chomsky-i-kritika-suvremenih-masmedija

Na svečanosti tim povodom prisutnima će se obratiti predsjedjik međunarodnog žirija nagrade, filizof medija, prof. dr Sead Alić i laureat prof. dr Nenad Vertovšek. Nagradu ovogodišnjem dobitniku uručiće predsjednik Crne Gore gospodin Milo Đukanović.

Skupu će prisustvovati predstavnici akademsko-naučne zajednice, diplomatskog kora zemalja regiona, državnih institucija iz oblasti obrazovanja, prosvete, nauke, kulture, umjetnosti, te javnog života Crne Gore.

Peta po redu svečana dodjela nagrade DIALOGOS održaće se 30. oktobra 2018. godine sa početkom u 18.30 časova u hotelu Hilton u Podgorici.

About The Author

Number of Entries : 982

Leave a Comment

Scroll to top