Izašao novi broj Novina Nikšića Reviewed by Momizat on . Iz štampe je izašao novi broj Novina Nikšića, glasila sjećanja i čuvanja tradicije. U novom broju za čitaoce pripremili smo veliki broz zanimljivih priča i teks Iz štampe je izašao novi broj Novina Nikšića, glasila sjećanja i čuvanja tradicije. U novom broju za čitaoce pripremili smo veliki broz zanimljivih priča i teks Rating: 0
You Are Here: Home » Kultura » Izašao novi broj Novina Nikšića

Izašao novi broj Novina Nikšića

Iz štampe je izašao novi broj Novina Nikšića, glasila sjećanja i čuvanja tradicije.

IMG_20181008_161737

U novom broju za čitaoce pripremili smo veliki broz zanimljivih priča i tekstova, a izdvajamo sjećanje novinara i publiciste Dina Tuzovića na Nikšić njegove mladosti, zatim treći nastavak feljtona „Bugarsko-crnogorske kulturne i druge veze“, autora Dragana B. Perovića. Zanimljiva je u novom broju i priča o nikšićkom trgu u periodu kada je nosio ime Josipa Broza Tita, ali i osvrt na uspjeh svjetskog nivoa mladog nikšićkog tenisera Vuka Krstajića koji je nedavno osvojio peto mjesto na „Champions Bowl 2018″ u Umagu.

Mr Željko Rutović pisao je o Jevtu Gogi Erakoviću, poznatom sportskom radniku i stručnjaku, prije svega čovjeku, a u rubrici „vremeplov“ izdvajamo tekst o Velimlju i impresijama Vita Nikolića kojima ga je opisao.

Novine Nikšića distribuiraju se u Nikšiću, Podgorici, Budvi, Kotoru i Herceg Novom.

About The Author

Number of Entries : 1029

Leave a Comment

Scroll to top