DAN OPŠTINE NIKŠIĆ Reviewed by Momizat on . Nikšić slavi 18. septembar, Dan oslobođenja. Praznik grada tradicionalno će se i ove godine proslaviti svečnom sjednicom Skupštine opštine Nikšić, koja počinje Nikšić slavi 18. septembar, Dan oslobođenja. Praznik grada tradicionalno će se i ove godine proslaviti svečnom sjednicom Skupštine opštine Nikšić, koja počinje Rating: 0
You Are Here: Home » Društvo » DAN OPŠTINE NIKŠIĆ

DAN OPŠTINE NIKŠIĆ

Nikšić slavi 18. septembar, Dan oslobođenja. Praznik grada tradicionalno će se i ove godine proslaviti svečnom sjednicom Skupštine opštine Nikšić, koja počinje u 12h u Nikšićkom pozorištu.

70f7f16131bcee9413b03bd0296217c6_XL

Nakon prigodne riječi predsjednika Opštine, Veselina Grbovića, biće prikazan film u produkciji Televizije Nikšić o razvoju našeg grada između dva praznika. Takođe, biće uručena Nagrada oslobođenja za tekuću godinu, koju su dobili Dušan Govedarica, za ukupno književno stvaralaštvo i Branislav Mićunović za doprinos razvoju kulture u opštini Nikšić, a biće uručena i Povelja Tatjani Vukićević, heroini koja je donirala bubreg dvadesetogodišnjem sugrađaninu Nikoli Mijuškoviću.

Dodijeliće se i Studentske nagrade opštine Nikšić za 2018. godinu, kao izraz priznanja za izuzetan uspjeh u studiranju

About The Author

Number of Entries : 1078

Leave a Comment

Scroll to top