Promocija novog broja Komune u Nikšiću Reviewed by Momizat on . U ponedjeljak, 17. septembra u sali Muzičke škole „Dara Čokorilo“ u Nikšiću u 20h, biće upriličena promocija 28. broja časopisa Komuna, koji je tematski posveće U ponedjeljak, 17. septembra u sali Muzičke škole „Dara Čokorilo“ u Nikšiću u 20h, biće upriličena promocija 28. broja časopisa Komuna, koji je tematski posveće Rating: 0
You Are Here: Home » Kultura » Promocija novog broja Komune u Nikšiću

Promocija novog broja Komune u Nikšiću

U ponedjeljak, 17. septembra u sali Muzičke škole „Dara Čokorilo“ u Nikšiću u 20h, biće upriličena promocija 28. broja časopisa Komuna, koji je tematski posvećen gradu pod Trebjesom.

FB_IMG_1536221379928

Na promociji će govoriti, direktor časopisa mr Amer Ramusović, glavni i odgovorni urednik Minja Bojanić, direktorica Biblioteke „Njegoš“ – Nikšić Renata Bulajić, generalni direktor Direktorata medija Ministarstva kulture mr Željko Rutović i reditelj Željko Sošić. Moderator večeri biće Mihailo Perošević.

Organizatori događaja su JU Biblioteka „Njegoš“ – Nikšić i Muzička škola „Dara Čokorilo“ ,a u okviru Nikšićke kulturne scene 2018 i manifestacije Septembarski dani 2018.

About The Author

Number of Entries : 1054

Leave a Comment

Scroll to top