Crna Gora savladala šampiona Evrope u gostima! Reviewed by Momizat on . Košarkaška reprezentacija Crne Gore savladala je večeras u Ljubljani selekciju Slovenije 87:74 u utakmicu posljednjeg, šestog kola A grupe kvalifikacija za Svje Košarkaška reprezentacija Crne Gore savladala je večeras u Ljubljani selekciju Slovenije 87:74 u utakmicu posljednjeg, šestog kola A grupe kvalifikacija za Svje Rating: 0
You Are Here: Home » Slajdovi » Crna Gora savladala šampiona Evrope u gostima!

Crna Gora savladala šampiona Evrope u gostima!

Košarkaška reprezentacija Crne Gore savladala je večeras u Ljubljani selekciju Slovenije 87:74 u utakmicu posljednjeg, šestog kola A grupe kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. „Crveni“ su se tako revanširali Sloveniji za poraz u Podgorici od 75:63.

cc8cdf10ba092a3f15bff63e21941d93

Đurišić je bio najefikasniji sa 23 poena, Ivanović je upisao 19, Bjelica 17, a Popović 13 pogodaka. Kod Slovenije, izdvojili su se Čančar, Prepelič i Rupnik sa po 15 poena.

To je treći trijumf naše selekcije, dok je Slovenija prvi krug kvalifiakcija završila sa četiri poraza. Obje selekcije su kolo prije kraja takmičenja u grupi obezbijedile plasman u narednu rundu kvalifikacija.

U novoformiranoj grupi I, Crna Gora će igrati sa Turskom, Letonijom i Ukrajinom, a prenijeće pet bodova iz mečeva sa Španijom i Slovenijom. Prave se nove četiri grupe sa po šest timova, a najbolje tri iz svake grupe plasiraće se na Mundijal.

About The Author

Number of Entries : 1054

Leave a Comment

Scroll to top