Rutović o Portalu RTNK: U susret potrebama i metodama medijskog komuniciranja Reviewed by Momizat on . Portal Radio Televizije Nikšić danas je i zvanično predstavljen na svečanosti u Tehnopolisu, a zajednička ocjena svih prisutnih, uz najljepše želje, je da i tre Portal Radio Televizije Nikšić danas je i zvanično predstavljen na svečanosti u Tehnopolisu, a zajednička ocjena svih prisutnih, uz najljepše želje, je da i tre Rating: 0
You Are Here: Home » Društvo » Rutović o Portalu RTNK: U susret potrebama i metodama medijskog komuniciranja

Rutović o Portalu RTNK: U susret potrebama i metodama medijskog komuniciranja

Portal Radio Televizije Nikšić danas je i zvanično predstavljen na svečanosti u Tehnopolisu, a zajednička ocjena svih prisutnih, uz najljepše želje, je da i treći medij u okviru naše kuće nastavlja misiju pravovremenog i objektivnog informisanja, za šta postoje svi, pogotovo, kadrovski uslovi.

1527853923-123

Obraćajući se predstavnicima privrednog i kulturnog života grada, kao i novinarima drugih medijskih kuća, predsjednik Opštine Veselin Grbović kazao je da su lokalni mediji u ovom trenutku značijniji nego ikad, imajući u vidu lokalne teme sa kojima se građani svakodnevno suočavaju. Grbović je naglasio da su Radio i Televizija Nikšić oduvijek bili u službi građana i blagovremeno izvještavali o svemu, u čemu su uvijeek imali podršku lokalne samouprave. Danas dobijaju podršku u vidu portala, savremnog sredstva informisanja . Novi medij će sublimirati sve što rade Radio i Televizija i najbrži put informacija do krajnjih korisnika, poručio je Grbović.

Generalni direktor Direktorata za medije u Vladi Željko Rutović rekao je da su prvo Nikšičke novine, a potom Radio i Televizija, pa sada i portal doprinosili kulturološkom, civilzacijskom i demokratskom progresu Nikšića. Rutović je dodao da na ovaj način grad Nikšić pokazuje kako se izlazi u susret potrebama i metodama medijskog komuniciranja. Ovaj portal će posredstvom interakcije, brzine i objektivnosti biti ogledala, ne samo Radio i Televizije Nikšić, već i grada, i Crne Gore, poručio je Rutović.

IMG_20180601_140031

Direktor Radio i Televizije Nikšić Milutin Stijepović zahvalio se, prije svega, osnivaču – Opštini, koja je uvijek imala sluha za lokalni medij, i bila spremna da stane i pomogne. Stijepović je istakao da je lokalni medij uvijek na to znao i odgovoriti. Savjet i zaposleni u Radio i Televiziji Nikšić pokazali su profesionalnost u stabilizovanju kuće i stvaranju medija koji može da odgovori svim savremenim izazovima, zaključio je Stijepović.

About The Author

Number of Entries : 980

Leave a Comment

Scroll to top