BAT Repsol Glava Zete Bogetići 2018. očekuje nas 17. juna Reviewed by Momizat on . I ove godine ljubitelji auto-trka ponovo će uživati u trci na jednoj od kultnih takmičarskih brdskih staza na prostorima Evrope – na dionici Glava Zete - Bogeti I ove godine ljubitelji auto-trka ponovo će uživati u trci na jednoj od kultnih takmičarskih brdskih staza na prostorima Evrope – na dionici Glava Zete - Bogeti Rating: 0
You Are Here: Home » Slajdovi » BAT Repsol Glava Zete Bogetići 2018. očekuje nas 17. juna

BAT Repsol Glava Zete Bogetići 2018. očekuje nas 17. juna

I ove godine ljubitelji auto-trka ponovo će uživati u trci na jednoj od kultnih takmičarskih brdskih staza na prostorima Evrope – na dionici Glava Zete – Bogetići. Zvanični naziv ovogodišnje trke je „Repsol Glava Zete Bogetići 2018″.

Repsol GZ Poster FINAL VERSION

Organizator trke, koja se boduje za Prvenstvo Auto-moto sportskih klubova Crne Gore (AMSK), je nikšićki Motorsport Magazin, koji je prošle sezone uspio da vrati u Nikšić jedno ovakvo takmičenje i najbolje crnogorske automobiliste. Podsjećamo da je i 2012. godine Motorsport Magazin bio organizator ove trke koja se tada bodovala za Šampionat Centralno-evropske zone (CEZ), na kojoj su nastupili automobilisti iz brojnih evropskih država.

Prijave za trku „Repsol Glava Zete – Bogetići 2018“ i tehnički pregled obaviće se u petak 15. juna, dok će u subotu 16. biti vožen zvanični trening. Glavna trka na programu je u nedjelju, 17. juna. Staza je duga sedam kilometara. Organizacija ove trke finansijski je izuzetno zahtjevna zbog dužine staze i infrastrukture, ali organizator će se potruditi da na pravi način pripremi stazu i obezbijedi najbolje moguće uslove za takmičenje, ali i za gledaoce koji su uvijek prisutni u velikom broju.

About The Author

Number of Entries : 967

Leave a Comment

Scroll to top