Počelo odbrojavanje: 100 dana do početka 9. Bedem festa Reviewed by Momizat on . Ekipa Bedem festa radi neumorno i nakon manjeg “zatišja” nastavlja iznenađuje sa novitetima i lijepim vijestima. (U Nikšiću, 25.04.2018. godine) Povodom zvaničn Ekipa Bedem festa radi neumorno i nakon manjeg “zatišja” nastavlja iznenađuje sa novitetima i lijepim vijestima. (U Nikšiću, 25.04.2018. godine) Povodom zvaničn Rating: 0
You Are Here: Home » Muzika » Počelo odbrojavanje: 100 dana do početka 9. Bedem festa

Počelo odbrojavanje: 100 dana do početka 9. Bedem festa

Ekipa Bedem festa radi neumorno i nakon manjeg “zatišja” nastavlja iznenađuje sa novitetima i lijepim vijestima.

100

(U Nikšiću, 25.04.2018. godine) Povodom zvaničnog početka obrojavanja 100 dana do festivala, iz Bedem festa-a objavljujući oficijelni aftermovie prošlogodišnjeg festivala, podsjećaju na značaj valorizacije Tvrđave i kultrnih manifestacija.
After movie razvijen je u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma i Nacionalnom turističkom organizacijom u cilju promovisanja starog grada Bedema i gradske tvrđave kao kulturološko-turističke destinacije.

„Kada govorimo o ovim institucijama govorimo o strateškim partnerima zahvaljujući kojima smo i opstali i koji imaju povjerenje u sve ovo što radimo. Nastavićemo da u partnerstvu radimo na unaprjeđenju turističke ponude Nikšića i Crne Gore, ali i na prepoznatljivosti i imidžu koji su toliko važni. Bedem fest predstavlja jedinstven primjer prije svega zaštite i očuvanja, a potom valorizacije i promovisanja drevnih zidina u funkciji kreiranja ponude koja će grad Nikšić brendirati i pozicionirati kao jako primamljivu destinaciju. Festivali upravo predstavljaju taj moćan instrument i zato samo treba raditi na postizanju respektabilnih rezultata u narednom periodu, ističu iz organizacije.“, ističu organizatori.

Za izradu after movie materijala kao i montažu, zaduženi su Chodex studio iz Nikšića kao i Drone studio.

Iz organizacije najavljuju nova imena veoma brzo kao i informacije o ulaznicama, obzirom da vlada rekordna i nezapamćena zainteresovanost za kupovinu ulaznica, ističu iz organizacije.

Do sada najavljena imena, Beogradski Sindikat, Neoplepeople, Zorica Kondža, Smoke Mardeljano i Massimo Savić obećavaju nezaborvne trenutke na Bedem festu.

Podsjetimo, deveti Bedem fest održaće se od 3-5 avgusta i ovogodišnja poruka je “Tvoj grad”.

About The Author

Number of Entries : 967

Leave a Comment

Scroll to top