Mistični dvojac iz Zagreba na zidinama Bedem-a Reviewed by Momizat on . Deveti Bedem fest održaće se od 3. – 5. avgusta pod konceptom „Tvoj grad“ Hrvatski elektro pop sastav Nipplepeople na Bedem fest-u (U Nikšiću, 07.03.2018. godin Deveti Bedem fest održaće se od 3. – 5. avgusta pod konceptom „Tvoj grad“ Hrvatski elektro pop sastav Nipplepeople na Bedem fest-u (U Nikšiću, 07.03.2018. godin Rating: 0
You Are Here: Home » Muzika » Mistični dvojac iz Zagreba na zidinama Bedem-a

Mistični dvojac iz Zagreba na zidinama Bedem-a

Deveti Bedem fest održaće se od 3. – 5. avgusta pod konceptom „Tvoj grad“

Hrvatski elektro pop sastav Nipplepeople na Bedem fest-u

(U Nikšiću, 07.03.2018. godine) Na radost, prije svega brojnih dama, povodom predstojećeg praznika osmog marta, organizacioni tim Bedem festa odlučio je da svim pripadnicima ljepše polovine „pokloni“ informaciju o dolasku tajanstvenog maskiranog dvojca Nipplepeople na deveti Bedem festu.

NP

Lista izvođača devetog Bedem festa, nakon kultnog Beogradskog Sindikata, nastavlja se sa jako mističnim, inspirativnim i sve popularnijim eksperimentalnim sastavom Nipplepeople kojima će to takođe biti jedini i ekskluzivni nastup u Crnoj Gori u 2018. godini.

Ovaj sastav široj javnosti poznat je po mega popularnom singlu „Sutra“ a karakteriše ih i naglašena tajanstvenost za koju kažu da je njihov način da „u moru žutila na muzičkoj sceni stave svoju muziku u prvi plan“. Nipplepeople do sada je nastupao na brojnim ljetnim festivalima kao što su EXIT, Hartera, Terrane i zapažen je po veoma posjećenim i energičnim nastupima.

Hrvatski elektro pop sastav iz Zagreba je nastao 2008. godine a prethodnu, 2017. godinu, pamte kao veoma uspješnu u njihovoj dosadašnjoj karijeri upravo zbog fantastične obrade pjesme “Frka” koja je osvojila brojnu publiku.

“Naša je namjera da nastavimo dobru tradiciju da različite generacije posjetilaca nađu svoje mjesto na Bedem festu. U tom smislu smo, uvažavajući činjenicu da je riječ o jako interesantnom i jako “rastućem” muzičkom sastavu i odlučili da ih uvrstimo na ovogodišnju listu izvođača i uvjereni smo da će se to pokazati kao pravi potez, na radost brojnih poštovalaca ovog mističnog benda”, saopštili su organizatori.

About The Author

Number of Entries : 980

Leave a Comment

Scroll to top