Montenegro Winter Cup 2018 – predatavljen zvanični poster i raspored klasa Reviewed by Momizat on . "Nakon osam godina pauze, popularno takmičenje se vraća na čuveni Žabljak. Glavni „krivac“ je njegov stari, već provjereni organizator – Motorsport Magazin, koj "Nakon osam godina pauze, popularno takmičenje se vraća na čuveni Žabljak. Glavni „krivac“ je njegov stari, već provjereni organizator – Motorsport Magazin, koj Rating: 0
You Are Here: Home » Slajdovi » Montenegro Winter Cup 2018 – predatavljen zvanični poster i raspored klasa

Montenegro Winter Cup 2018 – predatavljen zvanični poster i raspored klasa

„Nakon osam godina pauze, popularno takmičenje se vraća na čuveni Žabljak. Glavni „krivac“ je njegov stari, već provjereni organizator – Motorsport Magazin, koji nam ovim putem šalje zvanični poster manifestacije.
MWC 2018 POSTER
„Poštovani prijatelji, obavještavamo vas da će se u sklopu obnovljenog Montenrgro Winter Cup-a 2018 organizovati dvije auto trke, na Žabljaku i u Pljevljima. Prva trka na Žabljaku zvanično je zakazana za 17-18. februar, a tokom dana ćemo objaviti i pravilnik.“
Plaque rouge 2016
Očekujemo sve zainteresovane da uzmu učešće u ovom takmičenju, kao i da dođu na tradicionalno lijepo druženje.“
Upravo ovim facebook postom, Motorsport Magazin je obradovao brojne fanove ovog takmičenja koje se uspuspje održavalo od 2000. do 2010. godine, a treba napomenuti sa je isti tim ljudi davne 1994. godine, na čelu sa Željkom Šestovićem, takođe na Žabljaku organizovao zvanično prvu sniježnu auto trku u jugo-istočnom dijedu Evrope.
Osim zvanične najave takmičenja, objavljen je i pravilnik u kojem su detaljno definisane odredbe takmičenja. Kotizacija za sve takmičare biće 20€. Pravilnik možete preuzeti na zvaničnoj facebook stranici Motorsport Magazina.
Takmičenje će se održati tradicionalno u šest disciplina ili klasa i to:
1. automobili do 999ccm.
2. automobili do 1400ccm.
3. automobili do 1600ccm.
4. automobili do 2000ccm
5. terenski automobili do 1700ccm
6. terenski automobili bez ograničenja zapremine motora.
7. automobili bez ograničenja zapremine motora.
8. ATV-QUAD vozila bez ograničenja zapremine motora.
-Osim ovih klasa organizator može za svaku trku posebno dodati jednu ili više klasa, koje imaju pravo takmičenja u ravijalnom dijelu, a to će biti uređeno posebnim aneksom pravilnika.

 

About The Author

Number of Entries : 944

Leave a Comment

Scroll to top