Montenegro Winter Cup se vraća na Žabljak Reviewed by Momizat on . Nakon osam godina pauze, popularno takmičenje se vraća na čuveni Žabljak. Glavni "krivac" je njegov stari, već provjereni organizator - Motorsport Magazin. "Poš Nakon osam godina pauze, popularno takmičenje se vraća na čuveni Žabljak. Glavni "krivac" je njegov stari, već provjereni organizator - Motorsport Magazin. "Poš Rating: 0
You Are Here: Home » Slajdovi » Montenegro Winter Cup se vraća na Žabljak

Montenegro Winter Cup se vraća na Žabljak

Nakon osam godina pauze, popularno takmičenje se vraća na čuveni Žabljak. Glavni „krivac“ je njegov stari, već provjereni organizator – Motorsport Magazin.

FB_IMG_1510238871956_20180129101614551

Picture

„Poštovani prijatelji, obavještavamo vas da će se u sklopu obnovljenog Montenrgro Winter Cup-a 2018 organizovati dvije auto trke, na Žabljaku i u Pljevljima. Prva trka na Žabljaku zvanično je zakazana za 17-18. februar, a tokom dana ćemo objaviti i pravilnik.
Očekujemo sve zainteresovane da uzmu učešće u ovom takmičenju, kao i da dođu na tradicionalno lijepo druženje.“
Upravo ovim facebook postom, Motorsport Magazin je obradovao brojne fanove ovog takmičenja koje se uspuspje održavalo od 2000. do 2010. godine, a treba napomenuti sa je isti tim ljudi davne 1994. godine, na čelu sa Željkom Šestovićem, takođe na Žabljaku organizovao zvanično prvu sniježnu auto trku u jugo-istočnom dijedu Evrope.
Picture

Osim zvanične najave takmičenja, tokom dana je objavljen i pravilnik u kojem su detaljno definisane odredbe takmičenja. Kotizacija za sve takmičare biće 20€. Pravilnik možete preuzeti na zvaničnoj facebook stranici Motorsport Magazina.
Izvor: rallymagazin.rs

About The Author

Number of Entries : 1009

Leave a Comment

Scroll to top