Prevazišli mimoilaženja: DPS i SD formiraju vlast na Cetinju Reviewed by Momizat on . Demokratska partija socijalista i Socijaldemokrate večeras su načelno dogovorili formiranje koalicione vlasti na Cetinju, saopšteno je nezvanično Radiju Cetinje Demokratska partija socijalista i Socijaldemokrate večeras su načelno dogovorili formiranje koalicione vlasti na Cetinju, saopšteno je nezvanično Radiju Cetinje Rating: 0
You Are Here: Home » Društvo » Prevazišli mimoilaženja: DPS i SD formiraju vlast na Cetinju

Prevazišli mimoilaženja: DPS i SD formiraju vlast na Cetinju

Demokratska partija socijalista i Socijaldemokrate večeras su načelno dogovorili formiranje koalicione vlasti na Cetinju, saopšteno je nezvanično Radiju Cetinje nakon završenih razgovora aktera iz dvije partije.

8b9dbfe4ddf5c817c2737333044abe5b

Nakon večerašnjeg sastanka predstavnika SD, koji je održan u Podgorici, uslijedio je njihov susret sa pregovaračkim timom DPS-a.

Kako Radio Cetinje saznaje, za stolom su otvorena sva pitanja koja su tokom proteklih dana predstavljala tačke mimoilaženja, a zatim je postignut načelan dogovor.

Večerašnjim sastancima prethodio je jaz, koji je nastao usljed činjenice da nijedna od partija nije željela da odustane od svojih zahtjeva. Oni su se, prije svega, ticali pozicije sekretara za finansije, ali i navodne liste ‘neprihvatljivih’ kandidata za gradonačelnika.

Kako je saopšteno Radiju Cetinje, predstavnici cetinjskih Socijaldemokrata su tokom dana komunicirali i sa opozicijom, u jednom momentu u opticaju je bila i priča o mogućem formiranju vlasti bez DPS-a, ali to je otpalo nakon večerašnjeg sastanka.

About The Author

Number of Entries : 921

Leave a Comment

Scroll to top