Premijer s optimizmom u 2018: Budimo zajedno posvećeni napretku CG Reviewed by Momizat on . Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime građanima  Novu godinu. „U godini za nama, stvorili smo pouzdan oslonac da sa o Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime građanima  Novu godinu. „U godini za nama, stvorili smo pouzdan oslonac da sa o Rating: 0
You Are Here: Home » Društvo » Premijer s optimizmom u 2018: Budimo zajedno posvećeni napretku CG

Premijer s optimizmom u 2018: Budimo zajedno posvećeni napretku CG

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime građanima  Novu godinu.

776caae95074326534ccfdcd8a74e485

„U godini za nama, stvorili smo pouzdan oslonac da sa optimizmom dočekamo nastupajuću godinu, spremni da ekonomski i društveni razvoj u narednom periodu učinimo dobrom koje će osjetiti svaki pojedinac. Pored uspjeha na vanjsko-političkom planu, koji je krunisan članstvom Crne Gore u NATO-u, godinu iza nas obilježio je posvećeni rad Vlade na jačanju unutrašnje solidarnosti u pogledu temeljnih vrijednosti crnogorskog društva“ – poručio je predsjednik Vlade u novogodišnjoj čestitki.

Izrazivši uvjerenje da su političke razlike sve manje prepreka, i da već danas nadjačava svijest da živimo i stvaramo zajedno, a ne jedni pored drugih premijer je izrazio želju da zajednički budemo posvećeni daljem sveukupnom napretku.

„U ime Vlade Crne Gore i u svoje ime čestitam vam Novu godinu, i želim dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću“ – poručio je premijer Marković.

About The Author

Number of Entries : 921

Leave a Comment

Scroll to top