Iz štampe izašao 15. broj Medijske politike Reviewed by Momizat on . Iz štampe je izašao, po redu 15 broj, Medijske politike, časopisa za medijsku kulturu i istraživanje,  koji je temetski naslovljen na Istoriju, položaj i život Iz štampe je izašao, po redu 15 broj, Medijske politike, časopisa za medijsku kulturu i istraživanje,  koji je temetski naslovljen na Istoriju, položaj i život Rating: 0
You Are Here: Home » Društvo » Iz štampe izašao 15. broj Medijske politike

Iz štampe izašao 15. broj Medijske politike

Iz štampe je izašao, po redu 15 broj, Medijske politike, časopisa za medijsku kulturu i istraživanje,  koji je temetski naslovljen na Istoriju, položaj i život romske zajednice u Crnoj Gori. Na 140 strana u formi istorijata, sociološke analize položaja u društvu, te kulturi uopšte romske zajednice ovaj tematski broj predstavlja mikro osnovu za jedno dublje i temeljnije istraživanje.

Naslovna

Svako društvo,  pa i naše crnogorsko, mora se osjetiti pozvanim i prozvanim kako bi umanjilo teret svakodnevnice i učinilo mnogo više da romsku zajednicu dovede u jednak položaj sa ostalim građanima u Crnoj Gori. I da se ne zaboravi – koliko god teret podnijeli svi članovi zajednice, obaveza uvijek i primarno ostaje na državi.

About The Author

Number of Entries : 1085

Leave a Comment

Scroll to top