„Dobro došli u Sarajevo“ Reviewed by Momizat on . Prijem za predstavnike medija i turističkog sektora koji će u sklopu promotivne kampanje "Dobro došli u Sarajevo" upriličiti Turistička zajednica Kantona Saraje Prijem za predstavnike medija i turističkog sektora koji će u sklopu promotivne kampanje "Dobro došli u Sarajevo" upriličiti Turistička zajednica Kantona Saraje Rating: 0
You Are Here: Home » Slajdovi » „Dobro došli u Sarajevo“

„Dobro došli u Sarajevo“

Prijem za predstavnike medija i turističkog sektora koji će u sklopu promotivne kampanje „Dobro došli u Sarajevo“ upriličiti Turistička zajednica Kantona Sarajevo će se održati u srijedu, 06. decembra 2017. godine u Hotelu Hilton u Podgorici od 13:00 sati.

IMG_20171204_144227

Malo je gradova na svijetu koji na tako malom prostoru mogu ponuditi toliko zanimljivosti kao Sarajevo. Istorijske znamenitosti, prirodne ljepote i poseban doživljaj susreta Istoka i Zapada; sve su to razlozi koji su dovodili i još uvijek dovode veliki broj ljudi u posjetu Sarajevu. A ove zime su baš svi u Sarajevu! Grad podno čak četiri olimpijske planine, na kojima zima nudi obilje mogućnosti za zimske sportove ili rekreaciju na snijegu, ujedno je i novogodišnji i muzički centar regije.

Tim povodom, Turistička zajednica Kantona Sarajevo posjetiće sve regionalne centre i predstaviti aktivnosti tokom zimskog perioda u Sarajevu i olimpijskim planinama oko grada, uključujući i posjetu Podgorici, gradu s kojim Sarajevo baštini zajedničku istoriju i tradiciju.

About The Author

Number of Entries : 1069

Leave a Comment

Scroll to top