Konferencija povodom najave decembarskog repertoara Reviewed by Momizat on . U petak, 01. decembra u Gradskoj kući u 12h, biće održana konferencija za medije povodom najave decembarskog repertoara Programa podrške razvoju kulture u Nikši U petak, 01. decembra u Gradskoj kući u 12h, biće održana konferencija za medije povodom najave decembarskog repertoara Programa podrške razvoju kulture u Nikši Rating: 0
You Are Here: Home » Kultura » Konferencija povodom najave decembarskog repertoara

Konferencija povodom najave decembarskog repertoara

U petak, 01. decembra u Gradskoj kući u 12h, biće održana konferencija za medije povodom najave decembarskog repertoara Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću. Programom za decembarr nastavljaju se aktivnosti ovog četvorogodišnjeg projekta koji za cilj ima unaprijeđenje kulturnog života u Nikšiću, grada koji baštini dugu i vrijednu kulturnu tradicju.

gradska kuca, nikšić

Na press konferenciji govoriće: direktorica JU Narodna biblioteka „Njegoš“ Nikšić Renata Bulajić i direktorica JU Muzeji i galerije Nikšić mr Jelena Đukanović. Press konferenciju će voditi rukovoditeljka Koordinacionog tima Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću Kristina Radović.

About The Author

Number of Entries : 885

Leave a Comment

Scroll to top