„Mali princ” Gimnazije „Stojan Cerović“ Reviewed by Momizat on . U ponedjeljak, 06. novembra na sceni Nikšićkog pozorišta u 19h, biće izvedena predstava na engleskom jeziku „Mali princ” Gimnazije „Stojan Cerović“ iz Nikšića. U ponedjeljak, 06. novembra na sceni Nikšićkog pozorišta u 19h, biće izvedena predstava na engleskom jeziku „Mali princ” Gimnazije „Stojan Cerović“ iz Nikšića. Rating: 0
You Are Here: Home » Kultura » „Mali princ” Gimnazije „Stojan Cerović“

„Mali princ” Gimnazije „Stojan Cerović“

U ponedjeljak, 06. novembra na sceni Nikšićkog pozorišta u 19h, biće izvedena predstava na engleskom jeziku „Mali princ” Gimnazije „Stojan Cerović“ iz Nikšića. Organizatori su Gimnazija „Stojan Cerović“ i JU Nikšićko pozorište, a u okviru Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću.Ulaz je besplatan.

IMG_20171106_165402

Predstava je nastala po tekstu Antoana de Sent Egziperija, a adaptaciju djela i režiju uradile su Biljana Amidović i Tanja Bojić, profesorice engleskog jezika i knjževnosti.

U predstavi igraju učenice škole: Ksenija Miletić, Maša Šegrt, Lejla Trubljanin, Nikolina Manojlović, Isidora Sarić, Milica Golubović, Mia Barović, Maša Božovic, Jovana Doknić, Mia Raičević, Sara Radenković i Milica Radovanović.

About The Author

Number of Entries : 919

Leave a Comment

Scroll to top