BRAVO ŠAMPIONI: Crna Gora prvak Evrope! Reviewed by Momizat on . Crnogorska kadetska reprezentacija osvojila je titulu prvaka Evrope – u finalu je nakon peteraca bila bolja rezultatom 11:10. Izabranici Miodraga Mirovića su iz Crnogorska kadetska reprezentacija osvojila je titulu prvaka Evrope – u finalu je nakon peteraca bila bolja rezultatom 11:10. Izabranici Miodraga Mirovića su iz Rating: 0
You Are Here: Home » Slajdovi » BRAVO ŠAMPIONI: Crna Gora prvak Evrope!

BRAVO ŠAMPIONI: Crna Gora prvak Evrope!

Crnogorska kadetska reprezentacija osvojila je titulu prvaka Evrope – u finalu je nakon peteraca bila bolja rezultatom 11:10.

Izabranici Miodraga Mirovića su iz još jedne drame izašli kao pobjednici i stigli do velikog uspjeha. Vodila je Španija 6:4 uoči posljednje četvrtine, ali je naš tim uspio da preokrene, pa je na kraju “furija” morala da juri rezultat i izbori se za peterce.

U izvođenju udaraca sa pet metara naši su bili mnogo prisebniji, pogodili su Vučurović, Radović, Drašković i Mačić, dok Španci sa druge strane nisu iskoristili dva peterca jer je sjajno branio Bogdan Radnjić.

Osim u prvoj četvrtini kada je Crna Gora vodila 2:1, Španci su u dva navrata imali dva pogotka prednosti (5:3 i 6:4), ali su talentovani vaterpolisti iz naše zemlje pokazali kvalitet i snagu volje, kao i da je pred njima svijetla budućnost.

Poslije pobjeda nad Italijom i Rusijom u finalu je pao još jedan velikan evropskog vaterpola, a dječaci selektora Mirovića pokazali da među njima stasavaju dostojni nasljednici igrača koji su proslavili našu zemlju i vaterpolo na međunarodnoj sceni.

Uroš Vučurović večeras je postigao četiri gola, Aljoša Mačić i Danilo Radović pogađali su po dva puta, dok su se u strijelce upisali i Vuk Drašković, Luka Murišić i Nikola Jančić.

U taboru Španije pet pogodaka postigao je Sanahuha.

Foto: wpolo.me

IMG_20170917_204442

About The Author

Number of Entries : 919

Leave a Comment

Scroll to top