Osmi Bedem fest počinje večeras Reviewed by Momizat on . Večeras na Tvrđavi nastupaju Phobos, Hor Zahumlje, Artan Lili, Zvonko Bogdan, Sleepin pillow, Pro-pain i Punkreas! (Nikšić, 24. avgusta 2017.) Festivalska vrata Večeras na Tvrđavi nastupaju Phobos, Hor Zahumlje, Artan Lili, Zvonko Bogdan, Sleepin pillow, Pro-pain i Punkreas! (Nikšić, 24. avgusta 2017.) Festivalska vrata Rating: 0
You Are Here: Home » Muzika » Osmi Bedem fest počinje večeras

Osmi Bedem fest počinje večeras

Večeras na Tvrđavi nastupaju Phobos, Hor Zahumlje, Artan Lili, Zvonko Bogdan, Sleepin pillow, Pro-pain i Punkreas!

(Nikšić, 24. avgusta 2017.) Festivalska vrata Bedem festa otvaraju se večeras od 18 časova dok će program festivala početi nastupom benda Phobos. Cijena dnevne ulaznice za festival je osam eura a ulaznice se, osim u okviru GIGstix prodajne mreže, mogu kupiti na ulazu festivala.

okrugli sto 1

Uvertira za formalno otvaranje festivala data je održavanjem okruglog stola: “Festivali kao promoteri gradova, festivali kao destinacije“ na kojem su učešće uzeli predstavnici Ministarstva kulture i turizma, Nacionalne turističke organizacije, Turističke organizacije Nikšić, opštine Nikšić kao i predstavnici festivala Bedem fest, Bunt rock, Southern Soul, City Groove, Made in NY Jazz, Festival Omladina Subotica kao i predstavnici medija i relevantnih institucija i organizacija.

I ove godine Bedem fest ostaje prepoznatljiv po spajanju nespojivog i veoma interesantnom repertoaru. Tvrđava u Nikšiću ugostiće ove godine Zvonka Bogdana, Biseru Veletanlić, Dada Topića kao i bendove Punkreas, Sleeepin pilow, Love hunters, Autogeni trening, Artan Lili, Mravi, DST i mnoge druge. Posebno iznenađenje u ovogodišnjem programu jeste dolazak kultnog američkog benda Pro-Pain i punk rok sastava Direktori koji nakon dugogodišnje pauze ponovo pokreću festivalsku publiku u regionu!

Tim festivala pripremio je par smjernica za posjetioce koji se nalaze na sajtu festivala (http://bedemfest.me/novosti/item/56-sta-treba-da-znate-pred-dolazak-na-bedemfest) kako bi se bolje pripremili za ugodan i nezaboravan boravak na Tvrđavi tokom festivala.

Oficijelna banka festivala je CKB banka, dok su partneri festivala i ove godine Ministarstvo turizma i održivog razvoja, Nikšićko pivo, Opština Nikšić, Ministarstvo kulture i mnogi drugi.

About The Author

Number of Entries : 836

Leave a Comment

Scroll to top