Gimnazijalcima dodijeljene diplome Luča Reviewed by Momizat on . Dana 08.06.2017. godine u 11h, u sali Scene 213 održana je svečanost dodjele diploma Luča maturantima Gimnazije Stojan Cerović. Ovom tradicionalnom prigodbom na Dana 08.06.2017. godine u 11h, u sali Scene 213 održana je svečanost dodjele diploma Luča maturantima Gimnazije Stojan Cerović. Ovom tradicionalnom prigodbom na Rating: 0
You Are Here: Home » Slajdovi » Gimnazijalcima dodijeljene diplome Luča

Gimnazijalcima dodijeljene diplome Luča

Dana 08.06.2017. godine u 11h, u sali Scene 213 održana je svečanost dodjele diploma Luča maturantima Gimnazije Stojan Cerović. Ovom tradicionalnom prigodbom na neki način škola se odužila svojim najboljim đacima koji su u protrkle četiri godine vrijedno radili, učili i trudili se da svakodnevno napreduju i intelektualno se usavršavaju.

Gimnazija, luca 01

Foto: Željko Šapurić

Ceremonija je protekla u lijepoj atmosferi, prisutni su uživali u izvođenju numera klasične muzike i recitacijama učenika gimnazije.

Prisutne je pozdravio i obratio im se zamjenik direktora škole Aleksandar Vujković, čiji govor vam u cjelini prenosimo.

„Poštovani gosti i prijatelji naše škole! Poštovani roditelji! Dragi naši maturanti nosioci diplome Luča!

Danas ste nas ovdje okupili upravo VI, najbolji ucenici ove generacije maturanata. Zato je ovo poseban dan za sve nas. Zato je ovo vaš veliki dan. Samo ,prije četiri godine zakucala je na naša vrata „četa malena“ ili kako to volimo da kazemo, mi vasi profesori, naša djeca.

Danas sa istog ovog mjesta odlaze odavde pravo u svijet pametni, lijepi, dostojanstveni odrasli ljudi. Svaki vaš profesor vas prati sa najčistijom željom da učenik nadmaši učitelja. Meni je danas dodijeljena najljepsa dužnost da tu njihovu želju glasno izgovorim ovdje pred vama i vašim roditeljima. Hvala vam sto ste prihvatili i prigrlili sve ono najbolje, što je ova skola stvarala kroz svoje stogodišnje trajanje.

MOŽDA JE PRIRODNO DA SE SVAKI ČOVJEK NAJRADIJE SJEĆA SVOJIH MLADALAČKIH DANA, PA IH U SVOJOJ MAŠTI POMALO ULJEPŠAVA, ALI JE ČINJENICA DA JE TO ZAISTA NAJLJEPŠI DIO ŽIVOTA.

Unaprijed vam hvala sto ćete slavu ove nase i zauvijek vaše škole pronijeti svijetom.

Veliku zahvalnost dugujemo osvjedočenim prijateljima nase škole kompaniji MTEL i Mesnoj industriji Goranović koji nas nikada ne zaboravljaju“, zaključuje Vujković.

U nastavku teksta objavljujemo i imena učenika kojima je uručena Luča, tim svjetlija što je zaslužena u prestižnoj nikšićkoj gimnaziji čiji su se učenici širom svijeta oduvijek prepoznavali i znanjem isticali.

1.Milović Nikola
2.Perišić Filip
3.Loncović Pavle
4.Sekulić Nora
5.Bijelić Snežana
6.Đurković Jelena
7.Lalić Marija
8.Rašević Marija
9.Todorović Bojan
10.Vlahović Vasilisa
11.Marojević Slobodanka
12.Božović Marko
13.Kostić Marija
14.Kostić Tijana
15.Delić Dejan
16.Ivanović Isidora
17.Đurović Darinka
18.Milić Nikola
19.Rajković Milica 20.Đukanović Marija
21.Bulajić Ana
22.Rakočević Stevan
23.Mandić Dražen
24.Aleksić Ana
25.Adžić Vladica
26.Joksović Ksenija
27.Mijušković Željko
28.Popović Anja
29.Radulović Darija
30.Strunjaš Sanja
31.Vukalović Anja
32.Zelović Sonja
33.Abat Klaudija
34.Ašanin Danijela
35.Jovović Vuk
36.Marojević Tamara
37.Vujičić Ana
38.Krivokapić Bojana
39.Raičević Stefan
40.Zorić Stefan
41.Vujović Slobodan

About The Author

Number of Entries : 944

Leave a Comment

Scroll to top