Prof. dr Ratko Božović urednik edicije Teorija medija Reviewed by Momizat on . Izdavački savjet međunarodnog medijskog naučnog časopisa „Medijska kultura“ sumirao je rezultate rada proteklu kalendarsku godinu i usvojio program rada za 2017 Izdavački savjet međunarodnog medijskog naučnog časopisa „Medijska kultura“ sumirao je rezultate rada proteklu kalendarsku godinu i usvojio program rada za 2017 Rating: 0
You Are Here: Home » Kultura » Prof. dr Ratko Božović urednik edicije Teorija medija

Prof. dr Ratko Božović urednik edicije Teorija medija

Izdavački savjet međunarodnog medijskog naučnog časopisa „Medijska kultura“ sumirao je rezultate rada proteklu kalendarsku godinu i usvojio program rada za 2017. godinu. Savjet, koga čine renomirani stručnjaci iz regiona, a čija su primarna oblast mediji, je zaključio da je ovogodišnja produkcija, na osnovu kritika, zadovoljila i stručnu i akademsku javnost, a time i samog izdavača. Poseno je akcenat stavljen na ediciju Teorija medija u kojoj su do sada objavljene knjige: Sandre Bašić Hrvatin sa naslovom: Moć bez odgovornosti, Dr Janka Nikolovskog sa naslovom Sloboda izražavanja, Prof. Dr Ratka, Božovića sa naslovom Paradoksi medijske slobode, francuskog filozofa Alana Badjua sa naslovom Žudnja Filozofije, Branka Vojčića sa naslovom Sloboda štampe u Crnoj Gori 1905-1914 i Prof. Dr Seada Alića sa naslovom Medij jezika.

Izdavački savjet je i donio odluku, da nakon isteka jednogodišnjeg mandata mr Željka Rutovića, funkciju urednika edicije Teorija medija u budućem periodu obavlja Prof. Dr Ratko Božović.

MK br. 11 Naslovna

Medijska br. 9 Naslovna

Medijska br. 8 Naslovna

About The Author

Number of Entries : 1077

Leave a Comment

Scroll to top