U četvrtak počinje Bedem Fest Reviewed by Momizat on . Od četvrtka 25 – subote 27. avgusta biće održan sedmi Bedem fest “Vjeruj”. Organizatori ovog događaja su Opština Nikšić i NVO Pro Futuro, a u okviru Programa po Od četvrtka 25 – subote 27. avgusta biće održan sedmi Bedem fest “Vjeruj”. Organizatori ovog događaja su Opština Nikšić i NVO Pro Futuro, a u okviru Programa po Rating: 0
You Are Here: Home » Muzika » U četvrtak počinje Bedem Fest

U četvrtak počinje Bedem Fest

Od četvrtka 25 – subote 27. avgusta biće održan sedmi Bedem fest “Vjeruj”. Organizatori ovog događaja su Opština Nikšić i NVO Pro Futuro, a u okviru Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću. Izjavu organizatora prenosimo i tegralno, kao i trodnevni program manifestacije.

„Sa zadovoljstvom objavljujemo satnice sedmog Bedem festa “Vjeruj”. Kao što je javnost i ranije upoznata, naovogodišnjem spisku(line-up) Bedem festa našla su se pažljivo odabrana 22. veličanstvena izvođača. Posjetioci će uživati u ekskluzivitetu 12 premijernih nastupa, raspoređenih žanrovski, energetski, po bojama i zvuku, najavljuju iz organizacije.

Naša je zamisao da svako festivalsko veče ima svoju posebnost i da bude inspirativno za dolazak različitih generacija posjetilaca. Prvo festivalsko veče će biti obojeno raznovrsnim bojama i akusticnim momentima, jer smo time željeli da festivalska energija postepeno raste, kako bi tokom svake pojedinačne večeri dostizala vrhunac. Muzika je u centru pažnje Bedem festa i tom segment poklonili smo veliku pažnju. Otuda i premijerni nastup dječijeg hora JU Muzička škola “Dara Čokorilo” na nekom festivalu. Osim muzike, na otvaranju festival sa ponosom ćemo predstaviti i naše sjajne paraolimpijce, čime ćemo im na autentičan način poželjeti puno uspjeha u Rio na paraolimpijske igre.
Srednjim i starijim generacijama posjetilaca omogućićemo da uživaju u nezaboravnim notama i stihovima kultnih klasika, kao što su grupe: S Vremena na vreme, Aerodrom i Drugi Način. Biće to odlična prilika da se svi zajedno prisjetimo dobrih starih vremena i da ovoj strukturi posjetilaca oživimo “mladost”, ističu iz organizacije.

A mladost će itekako uživati u nastupima potvrđenih bendova poput IRIE FM-a, E Play-a kao i onih koji tek dolaze, poput grupa Bitipatibi, Nezni Dalibor, a naravno imaćemo to zadovoljstvo da čujemo aktuelnu regionalnu demo scenu- kroz pobjedničke bendove regionalnih partnerskih festival sa kojima Bedem fest jako uspješno sarađuje, ističu izorganizacije. Crnogorsku scenu predstavljaće grupe Gomila Nesklada i Džej Džej Okocha.

Kao jako dobru vijest najavljujemo i organizovan prevoz autobusom iz primorskih gradova, sa sjevera, iz Podgorice i naravno povratak nakon završetka svake festivalske večeri, zahvaljujući saradnji sa kompanijama “Lalatović prevoz” i “Stanišić prevoz”. Zainteresovani se mogu javiti na facebook stranici Bedem fest-a, a konkretnije informacije sa tačnim rasporedom polaska i odlaska objavićemo u narednim danima na našem sajtu www.bedemfest.me, u zavisnosti od zainteresovanosti posjetilaca za ovu vrstu aranžmana.

Jednodnevne ulaznice za sedmi Bedem fest već su u prodaji i mogu se nabaviti u svim gradovima Crne Gore i Srbije naprodajnim mjestima Tobacco SPress-a http://www.gigstix.me/prodajnamreza; http://www.gigstix.com/prodajna -mesta-gde-kupiti-ulaznicepocijeni od 5,00 e. Mnogo smo radili na profesionalizaciji i unapređenju sistema festivalskog ulaza, ističu iz organizacije.
Takođe, posjetioci će karte moći kupiti i na licu mjesta, pred sam ulazak na festival. Ovim putem želimo da skrenemo pažnju našim posjetiocima da što prije nabave ulaznicu, jer usred limitiranosti prostora može se desiti da ostanu izvan kapija Bedema. Ono što posebno želimo da saopštimo jeste da su u prodaji samo jednodnevne ulaznice i da je zabranjen izlazak sa festivalskog prostora, ističu iz organizacije.

Naravno, pozivamo ljude da dođu da kampuju, jer smo i ove godine obezbjedili kampovanje u podnožju bedema, zahvaljujući porodicama Spasojević I Petrović -Njegoš.Boravak u kampu je naravno besplatan.

Još jednom pozivamo bicikliste iz regiona da dođu biciklom na festival. Svi oni koji to žele mogu se prijaviti na mail bedembike@gmail.com.

Zainteresovani mediji zahtjeve za akreditovane predstavnike mogu slati na mail press@bedemfest.me a formularće moći preuzeti na sajtu www.bedemfest.me“

Dobrodošli!

Cetvrtak 25.avgust

Petak, 26.avgust

Subota, 27. avgust

About The Author

Number of Entries : 1085

Leave a Comment

Scroll to top