Povodom jubileja pivara „Trebjesa“ predstavlja Onogošt pivo Reviewed by Momizat on . U godini obilježavanja jubileja, 120 godina pivarstva u Nikšiću, Pivara Trebjesa predstavlja novi proizvod, Onogošt pivo. Kako je saopšteno iz kompanije, godina U godini obilježavanja jubileja, 120 godina pivarstva u Nikšiću, Pivara Trebjesa predstavlja novi proizvod, Onogošt pivo. Kako je saopšteno iz kompanije, godina Rating: 0
You Are Here: Home » Nk u mom oku » Povodom jubileja pivara „Trebjesa“ predstavlja Onogošt pivo

Povodom jubileja pivara „Trebjesa“ predstavlja Onogošt pivo

U godini obilježavanja jubileja, 120 godina pivarstva u Nikšiću, Pivara Trebjesa predstavlja novi proizvod, Onogošt pivo.

Onogost pivo

Kako je saopšteno iz kompanije, godina velikog jubileja, u kojoj potrošače tokom narednih mjeseci očekuje veliki broj aktivnosti u prodajnim objektima, počeće upravo lansiranjem novog piva na tržište.

„Onogošt je najmlađe pivo „Trebjese“, ali sa najstarijom pričom, neraskidivo vezanom za grad koji je davnih dana nosio ime Onogošt. Novi recept, sa karakterom starih dobrih vremena, zaživio je da čuva ljepotu našeg duha i bogatstvo naše tradicije“, saopšteno je iz Pivare Trebjesa.

Onogošt pivo će u narednim danima postati dostupno potrošačima širom Crne Gore.

About The Author

Number of Entries : 1077

Leave a Comment

Scroll to top