Eko park Blace – čistije, ljepše, korisnije Reviewed by Momizat on . Društvo mladih ekologa je u subotu 05. septembra u okviru projekta “Eko park Blace – čistije, ljepše, korisnije”, koji je finansijski podržan na konkursu Pivare Društvo mladih ekologa je u subotu 05. septembra u okviru projekta “Eko park Blace – čistije, ljepše, korisnije”, koji je finansijski podržan na konkursu Pivare Rating: 0
You Are Here: Home » Kultura » Eko park Blace – čistije, ljepše, korisnije

Eko park Blace – čistije, ljepše, korisnije

Društvo mladih ekologa je u subotu 05. septembra u okviru projekta “Eko park Blace – čistije, ljepše, korisnije”, koji je finansijski podržan na konkursu Pivare Trebjesa, organizovalo pješačku turu od kancelarije DMEN-a do  „Eko parka Blaca“.

Novine-Eko park Blaca

Pješačka tura je počela sa 10 učesnika i vodila od Bulevara Vuka Mićunovića kroz Staru varoš, zatim pored Bedema i kampa Bedem festa, gdje nam se pridružilo još učesnika, preko imanja Petrovića i Studenačkih glavica do Blaca. U Blacama su nas čekali posjetilaci koji su u sopstvenoj režiji organizovali dolazak. Tokom boravka u parku je organizovaona svirka i degustacija riblje čorbe za 50 posjetilaca.

Pješačkom turom, u trajanju od 20 minuta, smo zapravo uspjeli  da oživimo raniji način dolaska u Blace, kada se, prije izgradnje zaobilaznice Brlja-Duklo, isključivo moglo doći pješačenjem kroz uske šumske puteve.

Završetak poslova i zvanično otvaranje “Eko parka Blaca” je planirano za kraj septembra.

Promotivni video “Eko parka Blaca” koji je prikazivan u okviru Bedem festa možete pogledati u nastavku.

About The Author

Number of Entries : 1077

Leave a Comment

Scroll to top